Fast and Furious 9 sai uuden trailerin – John Cena on yllättäen Vin Dieselin velipoika

Mainos
Universal Pictures on julkaissut uuden Fast and Furious 9 -elokuvan tarinaa avaavan trailerin.

Kaikeksi yllätykseksi Domin (Vin Diesel) velipoika astuu kuvioihin. Mies on tietenkin showpainitähti John Cena.

Etnisestihän käänne on juuri niin typerä kuin Fast and Furious -elokuvilta voi odottaa, sillä saksalais-afroamerikkalainen Vin Diesel ja mahdollisimman punakka, keskiläntinen jenkki-Cena eivät näytä millään mittarilla sukulaisilta. Tällä ei toki ole silmiinpistävyydestään huolimatta väliä, sillä toiminta ja nopeat autot ovat tuttuun tapaan pääosissa.

Mainos

Elokuvan virallinen synopsis koostuu seuraavista merkeistä:

Dom Toretto (Vin Diesel) on vetäytynyt viettämään rauhallista kotielämää Lettyn ja poikansa Brianin kanssa. He kuitenkin tietävät, että vaikka taivaanranta näyttää seesteiseltä, sen takana heitä uhkaa aina vaara. Tällä kertaa Domin on kohdattava omat menneisyyden syntinsä pelastaakseen rakkaimpansa. Tuttu jengi palaa jälleen yhteen pysäyttääkseen koko maailma kohtaloa uhkaavan juonen, jonka takana on nerokkain salamurhaaja ja taitavin kuski, jonka he ovat koskaan kohdanneet – mies, joka sattuu olemaan myös Domin hylkiö-veli Jakob (John Cena).

Fast & Furious 9:n ohjaajaksi palaa Justin Lin, joka ohjasi sarjan osat 3-6 aikana, jolloin elokuvista tuli maailmanluokan menestys. Renkaat ulvovat jälleen maapallon ympäri –Lontoosta Tokioon, Keski-Amerikasta Edinburghiin ja salaisesta bunkkerista Azerbaidžanissa Tbilisin viliseville kaduille. Matkan varrella tavataan niin vanhoja ystäviä kuin vihollisiakin, kirjoitetaan historiaa uusiksi ja laitetaan perheen todellinen merkitys ennennäkemättömälle koetukselle.

Elokuvaa tähdittävät Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Chris “Ludacris” Bridges, Jordana Brewster, Nathalie Emmanuel, Sung Kang, Oscar-voittaja Helen Mirren ja Oscar-voittaja Charlize Theron.

Tähtikaartiin liittyvät Grammy-palkittu Cardi B uutena hahmona, Leysa-nimisenä naisena jolla on yhteys Domin menneisyyteen, sekä reggae-sensaatio Ozuna cameoroolissa.

Fast & Furious 9 -elokuvan Suomen ensi-ilta on tämän hetken tietojen mukaan 30. kesäkuuta.

Mainos
Edellinen artikkeliRallit käydään kukkulalla myös ensi syksynä – tältä näyttää WRC 10
Seuraava artikkeliResident Evil: Villagen reppu- ja päivitysmekaniikka uudistuu – pelivideo näyttää sen käytännössä