Fast and Furious 9 sai uuden trailerin – leffa tunnetaan nyt samalla nimellä kuin PC:n näppiksen näppäin

Mainos
Fast and the Furious -elokuvasarjan yhdeksäs osa ei suinkan ole Fast and Furious 9, vaan F9: The Fast Saga.

Emme tiedä kuka näitä nimiä keksii, mutta ei sen väliä, sillä leffaa on nyt avattu uuden ja lyhyen Superbowl-trailerin myötä.

Fast & Furious 9:n ohjaajaksi palaa Justin Lin, joka ohjasi sarjan osat 3–6.

Mainos

Renkaat ulvovat jälleen maapallon ympäri – Lontoosta Tokioon, Keski-Amerikasta Edinburghiin ja salaisesta bunkkerista Azerbaidžanissa Tbilisin viliseville kaduille. Matkan varrella tavataan niin vanhoja ystäviä kuin vihollisiakin, kirjoitetaan historiaa uusiksi ja laitetaan perheen todellinen merkitys ennennäkemättömälle koetukselle.

Elokuvaa tähdittävät Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Chris “Ludacris” Bridges, Jordana Brewster, Nathalie Emmanuel, Sung Kang, Helen Mirren ja Charlize Theron.

Tähtikaartiin liittyvät uusina myös Grammy-palkittu Cardi B, sekä reggae-sensaatio Ozuna.

Elokuvan synopsis näyttää tältä:

Voit ajaa kuinka kovaa tahansa, mutta kukaan ei voi paeta menneisyyttään.

Dom Toretto (Vin Diesel) on vetäytynyt viettämään rauhallista kotielämää Lettyn ja poikansa Brianin kanssa. He kuitenkin tietävät, että vaikka taivaanranta näyttää seesteiseltä, sen takana heitä uhkaa aina vaara. Tällä kertaa Domin on kohdattava omat menneisyyden syntinsä pelastaakseen rakkaimpansa. Tuttu jengi palaa jälleen yhteen pysäyttääkseen koko maailma kohtaloa uhkaavan juonen, jonka takana on nerokkain salamurhaaja ja taitavin kuski, jonka he ovat koskaan kohdanneet – mies, joka sattuu olemaan myös Domin hylkiö-veli Jakob (John Cena).

Fast & Furious 9 -elokuva saa näillä näkymin Suomen ensi-iltansa 26. toukokuuta. Aikaisemmin julkaistu traileri näyttää puolestaan tältä:

Mainos
Edellinen artikkeliForza Horizon 4 saapuu vihdoin Steamiin
Seuraava artikkeliPersona 5 Strikers sai arvosanansa – näin peli rankattiin maailmalla