Mainos
Uuden Fast and the Furious -elokuvan käsikirjoittajaksi on ilmoitettu The Tomorrow War -elokuvan käsikirjoittaja Zach Deania, mutta elokuvan tarinallinen kohtalo ei ole vielä sinetöity. Syitä ja suuntia on useita, joista Universal ei ole vielä tehnyt päätöstä.

Hollywood-selvittäjä Jeff Sneider on julkaissut viimeisimmän ”InSneider”-tekstinsä, ja yksi sen tärkeimmistä kohdista on pitkä erittely siitä, mitä Fast-saagalle tapahtuu.

Fast X jätti asiat merkittävään cliffhangeriin, mutta sarjan fanit saivat sen jälkeen tietää, että sarja kääntyisi Dwayne ”The Rock” Johnsonin Luke Hobbsin ympärille sijoittuvaan spinoffiin, ennen kuin palaisimme Fast and Furious 11:n pariin.

Mainos

Asiat menivät vielä sekavammiksi, kun tuli tietoja, joiden mukaan Jason Momoan Fast X:n pahis Dante ei ehkä palaisi Fast 11:een, mikä johti spekulaatioihin siitä, että Hobbs tappaisi hänet soolospinoffissaan, mikä raivaisi tien uudelle pahikselle Fast X:n jatko-osassa.

Oren Uzielin ja Christina Hodsonin käsikirjoitusluonnosta Fast X: Part Two -elokuvaan työstetään Sneiderin mukaan edelleen, sillä Universal näkee siinä ”paljon hyvää kamaa”. Kuitenkin myös todetaan, että Fast 11 ei ole Universalin prioriteetti juuri nyt.

Lisäksi vihjaillaan, että syy siihen, että Momoan Dante mahdollisesti tapetaan ennen Fast X:n jatko-osaa, on se, että hän ei ollut tarpeeksi ”perheystävällinen” franchisingille. Dante oli pelottava ja eksentrinen Jokerin kaltainen pahis, jonka kohtaukset olivat joidenkin johtajien mielestä liian äärimmäisiä Fast-saagaan.

Mainos