Fast & Furious 5 saa uudelleenkäsittelyn pohjustaakseen Fast-X-elokuvaa

Mainos
Fast & Furious -elokuvasarja jatkaa historiansa juhlistamista 10. helmikuuta ilmestyvän Fast X -trailerin ensi-illan alla, ja nyt vanhempi Fast Five saa remasteroinnin.

Fast & Furious -franchisingin uusimmassa Fast Five Legacy -trailerissa nähdään vuoden 2011 Fast Five, jonka ohjasi Justin Lin. Se on erityisen merkittävä siitä syystä, että siinä esitellään Dwayne Johnsonin Luke Hobbs.

Juonessa Vin Diesel ja muu porukka lähtevät Rioon toteuttamaan 100 miljoonan dollarin ryöstöä. Elokuvassa esiteltiin myös Gal Gadotin esittämä Gisele Yashar.

Mainos

Fast X -elokuvan ohjaa Transporter-ohjaaja Louis Leterrier, joka otti roolin Justin Liniltä sen jälkeen, kun Lin oli yhtäkkiä poistunut projektista luovien erimielisyyksien vuoksi. Elokuvan käsikirjoituksesta vastaavat Lin ja Dan Mazeau, ja Lin on edelleen mukana tuottajana.

Diesel, Tyrese Gibson, Michelle Rodriguez, Jordana Brewster, Ludacris, Nathalie Emmanuel, Sung Kang ja Scott Eastwood palauttavat roolinsa elokuvassa. Kymmenennessä osassa nähdään myös sarjan uudet tulokkaat Jason Momoa (Aquaman), Daniela Melchior (The Suicide Squad), Brie Larson (Captain Marvel) ja Alan Ritchson (Reacher), ja Momoa näyttelee odotetusti antagonistia.

Gary Scott Thompsonin luomiin hahmoihin perustuva uusin osa vie perheen ympäri maailmaa Lontoosta Tokioon, Keski-Amerikasta Edinburghiin ja Azerbaidžanin salaisesta bunkkerista Tbilisin kuhiseville kaduille. Matkan varrella vanhat ystävät heräävät henkiin, vanhat viholliset palaavat, historiaa kirjoitetaan uudelleen ja perheen todellinen merkitys koetellaan ennennäkemättömällä tavalla.

Mainos