Fast & Furious X -elokuvasta julkaistiin uutta kuvamateriaalia

Mainos
Ennen toukokuussa julkaistavaa Fast X -elokuvaa on julkaistu uusi mainosvideo, jossa Fast & Furious -elokuvasarjan näyttelijät ja kuvausryhmän jäsenet puhuvat sarjan faneille ja ilmaisevat rakkautensa sarjaa kohtaan.

”Dom Toretto (Vin Diesel) ja hänen perheensä ovat monien tehtävien aikana ja mahdottomia vastuksia vastaan päihittäneet, hermostuttaneet jokaisen tielleen osuneen vihollisen Nyt he kohtaavat tappavimman vastustajan, jonka he ovat koskaan kohdanneet: Menneisyyden varjoista nousevan kauhistuttavan uhan, jonka polttoaineena on verikosto ja joka on päättänyt murskata tämän perheen ja tuhota kaiken – ja kaikki – mitä Dom rakastaa, lopullisesti, elokuvan synopsis lupailee.

Fast X -elokuvan ohjaa Transporter-ohjaaja Louis Leterrier, joka otti roolin Justin Liniltä sen jälkeen, kun Lin oli yhtäkkiä poistunut projektista luovien erimielisyyksien vuoksi.

Mainos

Elokuvan käsikirjoituksesta vastaavat Lin ja Dan Mazeau, ja Lin on edelleen mukana tuottajana.

Jatko-osan pääosissa nähdään Vin Diesel, Tyrese Gibson, Michelle Rodriguez, Jordana Brewster, Ludacris, Nathalie Emmanuel, Sung Kang, John Cena, Jason Statham ja Scott Eastwood.

Kymmenennessä osassa mukana ovat myös sarjan uudet tulokkaat Jason Momoa (Aquaman), Daniela Melchior (Suicide Squad), Brie Larson (Captain Marvel) ja Alan Ritchson (Reacher).

Fast & Furious X -nimellä Suomessa julkaistava elokuva saa ensi-iltansa 17. toukokuuta.

Mainos