Fast X sai uuden trailerin, joka esittelee leffan pahiksen

Mainos
Fast X -elokuvasta on julkaistu uusi lyhyt SuperBowl-traileri.

Tämä on vain minuutin mittainen, ja keskittyy Jason Momoan esittämään Danteen, joka etsii kostoa Dominic Torettolle. Elokuva ilmestyy 19. toukokuuta 2023.

Vuonna 2011 ilmestyneessä Fast Five -elokuvassa Dom ja hänen kätyrinsä ottivat kiinni häijyn brasilialaisen huumekuninkaallisen Hernan Reyesin ja mursivat hänen imperiuminsa sillalla Rio De Janeirossa. He eivät kuitenkaan tienneet, että Reyesin poika Dante (Momoa) näki kaiken ja on viimeiset 12 vuotta suunnitellut, miten Dom saisi maksaa lopullisen hinnan. Danten juoni hajottaa Domin perheen Los Angelesista Rooman katakombeihin, Brasiliasta Lontooseen ja Portugalista Etelämantereelle. Uusia liittolaisia syntyy ja vanhoja vihollisia nousee uudelleen esiin. Mutta kaikki muuttuu, kun Dom huomaa, että hänen oma 8-vuotias poikansa (Leo Abelo Perry) on Danten koston lopullinen kohde.”, synopsiksessa luvataan.

Mainos

Fast X -elokuvan ohjaa Transporter-ohjaaja Louis Leterrier, joka otti roolin Justin Liniltä sen jälkeen, kun Lin oli yhtäkkiä poistunut projektista luovien erimielisyyksien vuoksi.

Elokuvan käsikirjoituksesta vastaavat Lin ja Dan Mazeau, ja Lin on edelleen mukana tuottajana.

Vin Diesel, Tyrese Gibson, Michelle Rodriguez, Jordana Brewster, Ludacris, Nathalie Emmanuel, Sung Kang, John Cena, Jason Statham ja Scott Eastwood palaavat rooleihinsa.

Kymmenennessä osassa mukana ovat myös sarjan uudet tulokkaat Jason Momoa (Aquaman), Daniela Melchior (Suicide Squad), Brie Larson (Captain Marvel) ja Alan Ritchson (Reacher).

Mainos