Fillaripeli Season: A Letter to the Future sai tarinatrailerinsa

Mainos
Scavengers Studio on julkaissut uuden tarinatrailerin Season: A Letter to the Future, joka on katsottavissa ohesta.

Kolmannen persoonan polkupyöräilyseikkailu julkaistaan 31. tammikuuta PS4:lle, PS5:lle ja PC:lle Steamin ja Epic Games Storen kautta.

– Season: A Letter to the Future -pelissä pelaat nuorena naisena eristäytyneestä kylästä, joka tutkii maailmaa ensimmäistä kertaa pyörällä ja kerää muistoja ennen kuin kataklysma huuhtoo kaiken pois, Scavengersin luova johtaja Kevin Sullivan kertoo uudessa PlayStation Blog -julkaisussa.

Mainos

– Matkasi vie sinut outoon laaksoon, jossa seuraavan kauden siemenet on kylvetty. Tapaat viimeiset jäljellä olevat asukkaat päivää ennen kuin heidät evakuoidaan.

– Viimeisenä hetkenä yrität koota yhteen laakson salaisuudet. Jokainen keskustelu, jokainen maisema, tuo sinut lähemmäs ymmärrystä: mikä tämä Season on ja miksi se on päättymässä?, Sullivan taustoittaa.

Season on Montrealissa, Kanadassa sijaitsevan Scavengers-kehittäjän ja -julkaisijan toinen peli vuonna 2020 ilmestyneen The Darwin Projectin jälkeen.

– Peli keskittyy tutkimiseen, tallentamiseen, muiden tapaamiseen ja ympärilläsi olevan oudon maailman selvittämiseen, Sullivan jatkaa.

– Kierrä polkupyörälläsi läpi upeiden maisemien. Voit missä tahansa vaiheessa hypätä pois pyörältäsi ja varustautua laukustasi löytyvällä tallentamisvälineellä. Jokainen tallentaa eri elementin; ääniä ja musiikkia, taidetta ja arkkitehtuuria, tuntemattomien ääniä, katoavia uskonnollisia käytäntöjä ja kauan sitten menneiden kausien jälkiä. Työkalusi auttavat sinua tutkimaan maailmaa tarkemmin, kunnes pystyt hahmottamaan kaiken taustalla olevan kulttuurin, historian ja ekologian.

Mainos