Mainos
Käsikirjoittajien lakko tarkoittaa sitä, että useiden suurten tuotantojen kehitys on pysäytetty, myös kauan odotetun Final Destination 6 -elokuvan.

Elokuvan ohjaajiksi on valittu Zach Lipovsky ja Adam B. Stein, ja käsikirjoittajiksi Lori Evans Taylor ja Guy Busick.

Sarjan luoja Jeffrey Reddick tarjosi hiljattain päivityksen projektista ja totesi, että kunhan käsikirjoittajien ja näyttelijöiden lakko on ratkaistu, projektin pitäisi olla valmis lähes välittömästi.

Mainos

Kun otetaan huomioon monet muut elokuva- ja tv-projektit, joita ei ole todennäköisesti kehitetty merkittävästi sen jälkeen, kun ne julkistettiin, tämä lienee helpotus Final Destination -faneille.

– On olemassa kuudes elokuva, joka on suunnitteilla heti, kun AMPTP palaa kehiin. On mukavaa genre-fanina, että on luotu jotain, josta on tullut osa yleistä ajan henkeä. En olisi voinut pyytää enempää”, Reddick paljasti Colliderille.

Ensimmäinen elokuva sai ensi-iltansa vuonna 2000, ja siinä näytettiin, mitä tapahtui, kun teini sai kauhean näyn tappavasta tragediasta, jonka hän ja hänen ystävänsä välttivät poistumalla lentokoneesta. Lentokone räjähti, ja kuoleman henki jahtasi kavereita, ja heidän kuolemaansa johtivat erilaiset oudot skenaariot. Sarjan viimeisin elokuva oli Final Destination 5 vuonna 2011. Sitä edelsi 3D-buumin kuumimmalla kaudella nähty The Final Destination 3D, joka oli yksi piinaavimmista 3D-leffoista vaikuttavine tehosteineen.

Mainos