Mainos
Final Fantasy 7 Rebirth on kaupallisesti alisuorittava.

Niko Partnersin tutkimus- ja tietojohtaja Daniel Ahmad kertoi, että PS5-peli on menestynyt huonommin kuin edeltäjänsä sen jälkeen, kun se julkaistiin helmikuussa.

Ahmadin mukaan Rebirth myy myyntimielessä noin puolet siitä, mitä Remake myi samassa ajassa, ja näyttää siltä, että sillä on heikompi kokonaismenestys.

Mainos

Final Fantasy 7 Remake julkaistiin PS4:lle huhtikuussa 2020, kun konsoleilla oli yli 100 miljoonaa asennettua yksikköä. Pelin toimitukset ylittivät 3,5 miljoonaa ensimmäisen kolmen päivän aikana, kertoo julkaisija Square Enix, joka ei ole ilmoittanut Rebirthin myyntitietoja.

Verrattuna Rebirth julkaistiin muutama kuukausi sen jälkeen, kun PS5 saavutti 50 miljoonan myynnin rajan. Viime viikolla markkinatutkimusyritys Ampere Analysis kertoi, että Rebirth saavutti huippunsa 2,21 miljoonalla päivittäisellä aktiivisella käyttäjällä (mukaan lukien demopelaajat).

Square Enix antoi äskettäin faneille päivityksen Final Fantasy 7 -remaken trilogian kolmannen ja viimeisen osan tilanteesta. Rebirthin luova johtaja Tetsuya Nomura kertoi, että kolmannen pelin pääjuoni on jo valmis ja äänitys voisi alkaa lähitulevaisuudessa. Hän toivoo säilyttävänsä suurimman osan samasta tiimistä myös trilogian viimeisen osan valmistumiseksi samassa aikataulussa.

Mainos