Mainos
Kuntonyrkkeily Nintendon kanssa kasvattaa lihaksia ja poistaa aggressioita. Grafiikka tosin satuttaa silmiä ja sietämätön jumputus saa aikaan uudenlaisia vihantunteita.

Personal trainer -henkiset videopelit saavuttivat suursuosion Wiin aikakaudella, jolloin toilailut tasapainolaudalla saivat pelaajat ympäri maailmaa hikoilemaan. Fitness Boxing jatkaa näiden kevyiden kasuaalipelien perinteitä, mutta tuntuma on hieman sieluton.

Mainos

Hiki pintaan… hetkeksi

Pelin ytimessä ovat kuntonyrkkeilyharjoitteet, jotka tehdään rytmikkäästi Switchin Joy-Coneilla. Tarjolla on päivittäistä treeniä, oman kehityksen seuraamista ja pientä kimppakivaa kaverin kanssa. Erilaiset pelimuodot saavat pienen hien päälle, mutta variaatio ei ole riittävä kiinnostuksen säilymiseen.

Hommaa ryydittää soundtrack, joka muutamista hyvistä biiseistä huolimatta ei oikein jaksa vanhaa herrasmiestä sytyttää. Pelin graafinen ulkoasu taas tuo mieleen Just Dance -pelisarjan, joka on aina kuulunut henkilökohtaisiin inhokkeihini.

Negatiivisista sanoista huolimatta pelistä löytyy myös kiitettävää. Liikkeentunnistus toimii varsin hyvin ja Fitness Boxing on muutenkin teknisesti ihan mukiinmenevä kokonaisuus. Omassa lajissaan sitä voi pitää jopa keskivertoa parempana suorituksena. Pelaajan kunnon kohoaminenkin on jokseenkin varmaa, jos harjoittelee pedantisti.

Kivaa kotikuntoilijalle

Mikäli kuntoilupelit, tusinahitit ja matalan kynnyksen kuntoilu on oma juttu, on Fitness Boxing aivan kelvollista viihdettä. Hevospooloon villiintyneelle herrasmiehelle homma vain maistuu hivenen puulta.

Mainos