Mainos
Floridalainen mies, joka on tatuoinut kasvonsa muistuttamaan Batmanin Jokeria, on väittänyt, että GTA-pelien tekijä Rockstar on hänelle velkaa rahaa, koska hänen kuvaansa on käytetty ensimmäisessä GTA 6 -trailerissa.

Lawrence Sullivan, joka käyttää netissä nimeä ”Florida Joker”, väittää, että Rockstar on hänelle velkaa jopa kaksi miljoonaa dollaria, koska hänen kuvaansa on käytetty ennätystrailerissa.

TikTokiin postaamassaan viestissä Sullivan sanoi ”haluavansa puhua” pelinkehittäjän kanssa hänen kuvakuvansa käytöstä.

Mainos

Myöhemmässä TikTokissa Sullivan sanoi:

– Florida Joker ei hyväksy sitä. Te otitte minun kuvani, te otitte minun elämäni.

@lawrence.sullivan0 #gta6 #gta6new #gtaonline #gta6joker #florida #maimijoker #gta6 #floridajoker #miami #305 #727 #gta6trailer #thejoker #facetattoos #jokersmile #dc #fyp #joker ♬ original sound – Lawrence Sullivan

Trailerin loukkaava hetki on lyhyt välähdys espanjankielisestä uutislähetyksestä, jossa on vankilavaatteisiin pukeutunut hahmo, jolla on violetit hiukset ja tummat tatuoinnit silmien ja suun ympärillä.

Vaikka yhdennäköisyys on samankaltainen, se on vain yksi useista Floridassa kuvatuista viraalivideoista, joihin trailerissa näennäisesti viitattiin.

GTA 6:n traileria on katsottu tätä kirjoitettaessa YouTubessa yli 139 miljoonaa kertaa, mikä ylittää GTA 5:n debyyttitrailerin katselukertojen määrän ja rikkoo YouTuben katsotuimman videon ennätyksen 24 tunnin aikana (pois lukien musiikkivideot, joiden katselukerrat lasketaan eri tavalla).

Rockstarin oli määrä saada GTA 6:n traileri ensi-iltaan tiistaina. Maanantaina nimetön X-tili (entinen Twitter-tili) kuitenkin pakotti sen kädet lataamalla matalaresoluutioisen ja vahvasti bitcoin-vesileimalla varustetun version etuajassa.

Mainos