Mainos
Monet ihmiset internetissä rakastavat usein vanhaa kunnon valittamista, vaikka valittamisen perusta olisikin perusteeton.

”Go woke or go broke” on nykyään aivan liian tuttu sanonta verkossa, ja se herättää usein kiivasta keskustelua suosikkielokuvista ja -televisiosarjoista, videopeleistä ja vastaavista, jotka ilmeinen woke-kulttuuri on pilannut.

Vaikka reiluuden nimissä voidaan sanoa, että joissakin tapauksissa on varmasti vahvat perustelut. Jotkut syyttävät kuitenkin jo nyt woke-kulttuuria GTA VI:n mahdollisesta pilaamisesta, vaikka Rockstar Games ei ole vielä julkaissut edes virallisia yksityiskohtia pelistä.

Mainos

Fanit toivovat saavansa lisää tietoa, kun Rockstar Games esittelee ensi kuun alussa GTA VI:n ensimmäisen virallisen trailerin, jossa saatamme saada tietää totuuden joidenkin huhujen takana, kuten sen, että pelissä on kaksi pelattavaa hahmoa, mies- ja naispäähenkilöt nimeltä Jason ja Lucia.

Redditissä käydään keskusteluja käyttäjistä, jotka ovat huolissaan siitä, että GTA VI saattaa mennä päin honkia. Esimerkiksi erityisesti 2000-luvun jälkeen ja vielä enemmän GTA V:n myötä Grand Theft Auto -sarja on taipuvaisempi vitsailemaan woke-kulttuurista, ja epäilemme, että GTA VI:n kohdalla tulee olemaan paljon samaa.

GTA on aina ollut yhteiskunnallista satiiria, kyllä, ja ajoittain tunteetonta. Mutta karkeaa? Siellä on aika ajoin aika hyvääkin kirjoitusta, jos oikeasti kytkee aivonsa päälle”, sanoi ComradeKatyusha viestissän, joka herätti keskustelua.

Olit luultavasti vain lapsi, joka tuolloin hoki ”pew-pew, haha murhasiviilit” tai ”haha booba”, kauan ennen kuin olit poliittisesti aktivoitunut tai tietoinen monista asioista, joita peli kommentoi.

Onneksi näyttää siltä, että suuri osa Reddit-ketjusta vastustaa ajatusta, että GTA VI:ssa ajetaan ”herättelevää agendaa”. Ja jos Grand Theft Auto -sarjan seuraava peli noudattaisi sellaista aatteen suuntaa, se vahingoittaisi Rockstar Gamesin kaavan mainetta.

Suosikkikohtani on se, että hän olettaa pelin olevan erilainen ja herättävä vain siksi, että päähenkilönä on nainen. Se on koko hänen väitteensä perusta”, Calibansdaydream huudahti.

Se on kirjaimellisesti kaikkien aikojen odotetuin peli, eikä siitä ole vielä edes mitään virallista tietoa, nämä ihmiset ovat harhaisia”, vastasi MyNameJeff962.

Tällä hetkellä GTA VI:n julkaisupäivää ei ole vielä julkistettu, mutta toivottavasti saamme lisää tietoa ensi kuussa. Grand Theft Auto VI:n odotetaan ilmestyvän PC:lle, PlayStation 5:lle ja Xbox Series X|S:lle.

Mainos