Forspokenin PS5-demo päivittyi – myös PC-vaatimukset julki

Mainos
Square Enix on päivittänyt Forspokenin PlayStation 5 -demon ja paljastanut uusia yksityiskohtia pelin PC-versiosta ennen ensi viikon julkaisua.

Tiistaina järjestetyssä livestriimissä Forspokenin luova tuottaja Raio Mitsuno kertoi, että yhtiö julkaisee parannetun version pelin PS5-demosta, joka julkaistiin joulukuun alussa.

– Tänään julkaisemme päivityksen Forspoken-demoon. Olemme kuunnelleet reaktioitanne ja palautettanne demosta ja halusimme tehdä tänä aikana kaikkemme, jotta demo olisi mahdollisimman miellyttävä kokemus, Mitsuno nöyristeli.

Mainos

Päivitetty demo lisää painikkeiden kartoitustoimintoja, tekee ruudun ulkopuolelle siirtyvistä vihollisista pidempään lukittuja, säätää tiettyjä tekstikokoja ja korjaa erilaisia teknisiä ongelmia.

Square Enix on myös paljastanut pelin minimi-, suositus- ja ultra-PC-järjestelmävaatimukset, jotka se julkaisi alla olevassa twiitissä. Nämä julkistettiin samalla, kun julkaistiin uusi PC-ominaisuuksien traileri, joka on katsottavissa yllä.

Kesäkuussa 2020 julkistettu Forspoken on Square Enixin Luminous Productionsin debyyttipeli.

Viime heinäkuussa julkaisija lykkäsi peliä toistamiseen. Alun perin Forspokenin piti ilmestyä toukokuussa 2022, mutta julkaisupäivää siirrettiin vielä kolmella ja puolella kuukaudella, lokakuusta 24. tammikuuta 2023.

Square Enixin mukaan Forspoken on PlayStation-konsolin yksinoikeuspeli ainakin kahden vuoden ajan, ja sen tavoitteena on tarjota ”korkealaatuisimmat avoimen maailman pelissä koskaan nähdyt grafiikat”.

Mainos