Mainos
Forza Horizon 5 -pelaajat ovat krediittien, auton ja muiden palkintojen himoissaan keksineet keinoja, joilla louhia pisteitä ja kamaa pelissä.

Playground Games on julkaissut korjauspäivityksen, joka poistaa Willys Jeep -hyväksikäyttöbugin, joka mahdollisti rahan ja pisteiden louhimisen helposti ja nopeasti.

Mainos

Pelaajat ovat kuitenkin kehittämässä jatkuvasti uusia keinoja.

YouTubessa on useita salaisia kilpa-ajoja, joissa auto laitetaan ajamaan yksinään automaattiohjauksella 50 kierroksen kisaa, jonka myötä se kerää itsellään pisteitä kun käyttäjä on esimerkiksi koulussa.

Lisäksi pelaajat voivat hankkia Pontiac Firebirdin. Super Wheelspinin saaminen sen kautta maksaa 14 taitopistettä. Auto maksaa vain 25 000 CR, joten kaikki, mitä ansaitset Super Wheelspinin kautta, on voittoa.

Jos haluat saada nopeasti taitopisteitä Pontiac Firebirdista – tai mistä tahansa muusta – voit suunnata Creative Hub > Events Labiin ja etsiä kilpailun koodilla ”497 519 560”. Tämä tuo esiin kilpailun, joka kestää 30 sekuntia ja antaa sinulle kohtuullisen määrän edistystä per rundi.

Verkkoon on julkaistu myös muita keinoja ansaita nopeasti pisteitä ja rahaa pelissä, jos varsinainen pelaaminen itsessään ei kiinnosta.

Mainos