Forza Horizon saa The Crew 2:sta vihdoin kunnollisen haastajan

Mainos
Jo vuosia omaa voitokasta tietään kulkenut Forza Horizon -pelisarja on vihdoin saamassa kunnollisen haastajan. Siinä missä Need for Speed Payback sitä yritti, onnistuu The Crew 2 pyrkimyksessään.

The Crew 2 -pelistä järjestettiin suljettu beta-testijakso menneen viikonlopun aikana. Viikonlopun testien perusteella loistava Forza Horizon 3 joutuu taipumaan The Crew 2:n voitokkuuden alle.

Jatko-osassa pelitantereena on avoin Yhdysvallat – tosin hyvin kutistettuna versiona, jossa pelaaja voi kaahailla maailman himoituimmilla autolla, prätkillä, lentokoneilla ja veneillä.

Mainos

Onkin ilo huomata, miten Ivory Tower on viilannut pelin ohjaustuntuman viimeisen päälle, eikä säätimiin tarvitse enää koskea voidakseen nauttia ajosta. Grafiikka on näyttävää ja autot kuulostavat rouheilta.

Varsinainen arvio julkaistaan Respawn.fi:ssä kesäkuun lopussa kun peli julkaistaan, mutta voit katsoa Amerikan läpiajon kaikilla ajoneuvokategorioilla oheisesta pelivideosessiostamme. Videolla käydään myös läpi pelin ominaisuuksia ja tuntemuksia.