Forza Motorsport sai uuden näyttävän trailerin ja hintalaput eri versioille

Mainos
Turn10 on esitellyt tulevan Forza Motorsportin eri versiot, mukaan lukien Forza Motorsport Premium Edition, joka sisältää viiden päivän varaslähdön peliin ennen sen julkaisua.

Forza Motorsport Deluxe Edition maksaa n. 90 euroa ja se sisältää koko pelin, VIP-jäsenyyden, Car PassCar Passin (30 autoa, jotka toimitetaan peliin viikoittain, yksi viikossa) ja Welcome Packin.

Forza Motorsport Premium Edition maksaa noin 100 euroa, ja se sisältää kaiken Deluxe Editionin sisältämän sekä 5 päivän etuajassa saatavuuden ja ”Race Day” Car Packin.

Mainos

Xbox Games Showcase -tapahtumassa sunnuntaina tiedotettiin, että peli julkaistaan 10. lokakuuta.

”Rakenna kilpailijoita paremmaksi täysin uudella uralla. Kisaa ystäviesi kanssa moninpelissä. Kilpaile yli 500 autolla maailmankuuluilla radoilla huippuluokan tekoälyn ja kehittyneen fysiikan avulla.”, Turn10:n mainos pelistä kuuluu.

Lisätietoja pelin yksinpelitarjonnasta näytetään Forza Monthly -streamissa 13. kesäkuuta.

Microsoft vahvisti hiljattain, että Xbox Series X/S:n ja PC:n peli on pelattavissa myös Xbox Onella pilviversiona.

”Forza Motorsport on rakennettu alusta asti hyödyntämään Xbox Series X/S -konsolien täyttä tehoa ja suorituskykyä ja tuottamaan toistaiseksi kaunein ja teknisesti edistyksellisin pelimme. Vaikka pelistä ei tule natiivia Xbox One -versiota, Xbox One -pelaajat voivat suoratoistaa Forza Motorsportia Xbox Game Pass Ultimateen sisältyvän Xbox Cloud Gaming (Beta) -palvelun kautta”, Microsoft tiedotti.

Mainos