Mainos
Turn 10 Studios on paljastanut, kuinka se aikoo päivittää Forza Motorsportin etenemisjärjestelmää sen jälkeen, kun suurin osa peliyhteisöstä on kritisoinut peliä.

Viime kuussa studio myönsi, että Forza Motorsportin pelaajat olivat valittaneet kolmesta pelin osa-alueesta, mukaan luettuna sen eripuraa aiheuttava autojen etenemismekanismi.

Keskiviikkona julkaistussa päivityksessä Turn 10 esitteli kaksi muutosta, joiden odotetaan saapuvan maaliskuussa osana pelin kuudetta suurta päivitystä.

Mainos

Ensinnäkin jokaisen auton kaikki osat avataan nyt autotasolla 1, mikä tarkoittaa, että pelaajat voivat asentaa päivityksiä missä tahansa järjestyksessä.

”Olipa kyse sitten moottorin vaihdosta, kilparenkaista, imusarjan muutoksista, korisarjoista tai mistä tahansa muusta autoosi saatavilla olevasta osasta, sinulla on vapaus rakentaa autoja omalla tavallasi”, studio tiedotti.

Toiseksi autopisteitä voi hankkia pelin sisäisillä krediiteillä, ja Turn 10 testaa tällä hetkellä suhdetta 4 500 krediittiä 500 autopistettä vastaan.

”Tämä tarkoittaa, että voit alkaa heti asentaa päivityksiä autoosi, jos sinulla on riittävästi Credittejä, tai jos haluat mieluummin säästää Credittejäsi, voit edelleen ansaita auton osia autojen tasonnoston kautta kuten ennenkin.”

Autotaso 50:n saavuttamiseen tarvittava aika radalla pysyy 2–3 tunnin välillä, eivätkä merkkien alennustasot muutu osana päivitystä.

Turn 10 myönsi viime kuussa, että Forza Motorsportin kisasäännöt eivät aina toimi niin kuin niiden pitäisi, ja kertoi aikovansa puuttua tekoälyn ajokäyttäytymistä koskeviin valituksiin myös tulevassa päivityksessä.

Mainos