Mainos
PS4:n PlayLink-katalogiin hyppää mukaan kiva kisailupeli hassunhauskoilla hahmoilla. Onko pelaaminen hauskaa, vai lentelevätkö kännykät ikkunoista?

Frantics on kisailu, jossa peli-isäntänä toimii lakoninen huumorin kettuhahmo. Peli kun on osa PlayLink-katalogia, peliä pelataan kännyköillä, ja itse pelitapahtumat katsellaan PS4:n kautta telkkarista.

Mainos

Monta rasittavaa pikkupeliä

Frantics sisältää monia erilaisia minipelejä, kaikki raivostuttavan sekavia ja huonosti ohjautuvia. Pelissä itsessään ei saa vaihdettua kieltä, eli jos PS4:ää käyttää suomenkielisenä, saa “nauttia” Franticsin lakonisesta hjuumorista myös kotimaisella äänellä varustettuna.

Peliä tuli testattua selvinpäin porukalla. Mitä vittua??!! -huudahdukset täyttivät ilmatilaa, kun hahmot eivät tehneetkään sitä mitä oletti. Liikkumista minipeleissä tehdään kännykkää kääntelemällä, pyyhkäisemällä ja joskus painelemalla. On muuten helppo painaa ohi, kun kyttää ruutua. Erilaisia lisäkikkareita ja aseita saa ostaa pelistä voittamalla saatavilla kolikoilla.

Frantics on enemmän hermojarepivää joukkotappelun käynnistäjää, kuin hauskaa viihdettä kaveriporukalla. Kännissä ja läpällä ehkä voi pelata puolituntisen, mutta sitä kauemmin tai selvinpäin alkaa telkkari ja kännykät olemaan vaarassa.

ARVOSTELUN YLEISNÄKYMÄ
Frantics
16 %
Edellinen artikkeliZombieland 2 tekeillä – ensi-ilta ensi vuonna?
Seuraava artikkeliRide 3 saapuu syksyllä 230 prätkän kera – traileri
Taide – Media – Teknologia. Elokuva ja pelit, koska niissä yhdistyvät taide ja teknologia. Teatteri, koska on tehnyt sitä aina. Impro, koska ei tarvitse muistaa vuorosanoja. Musiikki, koska se on henkireikä. Kirjat, koska aina voi oppia jotain lisää. Liikaa siistejä juttuja, liian vähän aikaa ja uteliaisuus pitää aina nälkäisenä.