Friday the 13th -elokuvasarjan esiosan tuotanto jatkuu peruutushuhuista huolimatta

Mainos
Peacockin ja A24:n kehittämä Friday the 13th -elokuvasarjan esiosa, Crystal Lake, on edelleen kehityksessä, vaikka aiemmin liikkui huhuja projektin peruuntumisesta.

Sarja, jonka tuottajana toimii Bryan Fuller, sai alkunsa vuonna 2022, ja sen tiimoilta on herännyt viime päivinä ristiriitaisia uutisointeja.

Bloody Disgusting -sivuston mukaan A24 ei ole hylännyt projektia, vaan muutoksia ja uudelleensuunnittelua tapahtuu kulissien takana. Tarkkoja tietoja näistä muutoksista ei kuitenkaan ole toistaiseksi saatavilla.

Mainos

Peacock teki merkittävän sitoumuksen Crystal Lakeen voittaessaan tarjouskilvan ja tilatessaan sarjan suoraan tuotantoon. Fuller on kertonut sarjan olevan tunnistettavissa Friday the 13th -faneille, mutta vetoavan myös laadukkaan tv-tarjonnan ystäviin.

Sarjan odotetaan saapuvan Peacock-palveluun vuonna 2024.

Peacock on NBCUniversalin omistama suoratoistopalvelu, joka tarjoaa televisiosarjoja, elokuvia ja omia tuotantoja. Vaikka Peacock ei ole virallisesti saatavilla Suomessa, on sitä mahdollista käyttää VPN-palveluiden avulla. NBCUniversal on ilmoittanut laajentavansa Peacock-palvelua Eurooppaan Sky-asiakkaiden kautta, mutta tarkkaa ajankohtaa tai saatavuutta Suomessa ei ole vahvistettu.

Mainos