Frozen 2 sai ensimmäisen suomenkielisen trailerin

Mainos
Katja Sirkiä ja Saara Aalto palaavat suomeksi dubatun Frozen 2 -elokuvan Elsan ja Annan rooleihin. Uusina ääninä kuullaan mm. Suvi Teräsniskaa ja Petrus Kähköstä.

Disneyn Frozen 2 -elokuva saa Suomen ensi-iltansa joulupäivänä 25.12.

Miksi Elsa sai syntyessään taikavoimat? Vastaus tähän kysymykseen vetää häntä puoleensa ja uhkaa hänen valtakuntaansa. Yhdessä Annan, Kristoffin, Olafin ja Svenin kanssa hän lähtee vaaralliselle mutta merkittävälle matkalle. Elokuvassa Frozen – huurteinen seikkailu Elsa pelkäsi että hänen voimansa ovat liikaa maailmalle. Elokuvassa Frozen 2 hänen täytyy toivoa että ne riittävät.

Mainos

Elokuvan suomeksi puhutun version ääninäyttelijät on nyt valittu. Katja Sirkiä antaa jälleen äänensä Elsalle, Arendelin kuningattarelle, jolla on salaperäisiä taikavoimia. Saara Aalto palaa Elsan pikkusiskon, ikuisen optimistin Annan rooliin. Annan mielitiettyä, Kristoffia esittää Petrus Kähkönen. Lumiukko Olafin ääneksi palaa taas Tero Koponen.

Annan ja Elsan äidille, kuningatar Idunalle antaa äänensä Suvi Teräsniska, ensimmäisessä ääniroolissaan. Annaa ja Elsaa lapsina esittävät tubettajasiskokset Elina ja Sofia.