FSR 3 -modi antaa uuden elämän GeForce RTX 20- ja RTX 30 -sarjojen näytönohjaimille – näin asennat sen!

Mainos
AMD:n FidelityFX Super Resolution 3 -teknologia saa vanhemmista RTX 20- ja RTX 30 -sarjojen näytönohjaimista peräti puolet enemmän tehoa irti.

FSR3:n pääuudistus on kehysgenerointi, joka lisää yhden ylimääräisen kehyksen olemassa olevien väliin hyödyntäen AMD:n AFMF-teknologiaa ja pelien liikevektoreita. Tämä kaksinkertaistaa suorituskyvyn tuetuissa peleissä.

AMD:n FSR 3 -skaalaustekniikkaa voi nyt käyttää vanhemmissa GeForce-näytönohjaimissa modin avulla, jonka voi käydä lataamassa tästä.

Mainos

Modin tekijät ovat hyödyntäneet FSR 3 -lähdekoodia, jonka AMD julkaisi aiemmin. Modin avulla voi parantaa ruudunpäivitystä peleissä, jotka eivät virallisesti tue FSR 3 -tekniikkaa.

Modi vaatii kaksi dll-tiedostoa ja rekisterin muokkaamista, jotta Windows uskoo näytönohjaimen tukevan DLSS 3 -tekniikkaa. Modin käyttö onnistuu vain Nvidia GeForce -näytönohjaimilla, vaikka FSR 3 on AMD:n keksintö.

Digital Foundry testasi modia useissa peleissä ja sai huomattavia parannuksia ruudunpäivitykseen. Esimerkiksi Cyberpunk 2077 -pelissä GeForce RTX 3080 -näytönohjain sai 67 prosentin lisäyksen 1440p-tarkkuudella.

Modilla on kuitenkin myös haittansa, kuten artefaktien lisääntyminen.

Voit katsoa modin asennusohjeet tämän sivun ylälaidasta.

Mainos