Furiosa: A Mad Max Saga sai CinemaConissa pitkän maistiaisen

Mainos
George Millerin ohjaama ja käsikirjoittama elokuva Furiosa: A Mad Max Saga on saanut uuden pitkän maistiaisen CinemaCon-messuilla. Klippiä ei ole vielä julkaistu verkossa, mutta sitä sopii odottaa saapuvaksi pian.

Laajennettu kurkistus on jaettu osiin, joista ensimmäisessä Chris Hemsworthin Dementus löytää nuoren Furiosan. Toisessa Furiosasta tulee taistelija. Kolmannessa Furiosa etsii kostoa. Kokonaisuus useita minuutteja pitkä ja toiminnantäyteinen.

Elokuvassa Furiosa haluaa kostaa äitinsä ja lapsuutensa menettämisen, joista kumpaakaan hän ei saa takaisin, mikä asettaa hänet Dementusta vastaan.

Mainos

Warner Bros. kuvailee elokuvaa seuraavasti:

“Maailman romahtaessa nuori Furiosa siepataan Monien Äitien Vihreästä Paikasta ja päätyy suuren Moottoripyöräjengin käsiin, joita johtaa Warlord Dementus. Heidän matkatessaan Hukkamaan halki he kohtaavat Immortan Joen hallitseman Kansakunnan. Taistellessaan valta-asemasta Furiosan on selviydyttävä monista koettelemuksista löytääkseen tien kotiin.”

Elokuva toimii esiosana Mad Max: Fury Road -elokuvalle, jatkona Millerin Mad Max -saagalle.

Elokuvan näyttelijäkaartiin kuuluu Lachy Hulme Immortan Joena, Tom Burke Praetorian Jackina, Nathan Jones Rictus Erectuksena, John Howard Kansansyöjänä, Angus Sampson Organmekaanikkona, Daniel Webber Sotapoikana ja Charlee Fraser Mary Jo Bassana, Furiosan äitinä.

Furiosa: A Mad Max Saga saa Suomen ensi-iltansa 24. toukokuuta.

Mainos