GameVRoom-sovelluksen avulla voit pelata Steamissa mitä tahansa peliä VR-visiirit päässä

Mainos
Fast Travel Games ja kehittäjä Really Interactive paljastivat tänään GameVRoomin – sovelluksen, jonka avulla käyttäjät voivat pelata Steamin muita kuin VR-pelejä virtuaalisella ruudulla VR-kuulokkeiden ja ohjainten avulla.

Voit mukauttaa ympäristöäsi, asettaa henkilökohtaiset näppäinyhdistelmät ja pelata suosikkipelejäsi Steam-kirjastosta yhdessä ystävien kanssa.

Saman sohvan simulaattori

GameVRoomin avulla käyttäjät voivat nauttia sosiaalisesti immersiivisestä kokemuksesta pelatessaan muita kuin VR-nimikkeitä ystävien kanssa VR-headsetiensä avulla.

Mainos

Pelaajat voivat isännöidä yksityistä tai julkista huonetta, asettaa teemaksi tyylikkään asunnon tai tyylikkään avaruusaluksen ja sukeltaa työpöydän Steam-pelikirjastoonsa. Koe ensimmäisen persoonan räiskintäpelit, tasohyppelypelit, roolipelit ja monet muut pelit uudella tavalla jopa kolmen ystävän kanssa moninpelitilassa – ikään kuin olisitte samassa kämpässä.

GameVRoom on varustettu ainutlaatuisilla työkaluilla ja ominaisuuksilla räätälöityä pelaamista varten, ja se antaa käyttäjille mahdollisuuden:

  • Emuloida hiirtä, näppäimistöä tai gamepadia saumattomaan liikkumiseen VR:lle räätälöidyillä tavoilla.
  • Luoda virtuaalisia painikkeita, joita voi käyttää ohjaimina pelissä.
  • Sitoa ohjaimen toimintoja, eleitä tai asentoja mihin tahansa näppäimistön, hiiren tai gamepadin painikkeeseen.
  • Siirry moninpelitilaan katsomaan, pelaamaan jaetulla ruudulla ”sohva-yhteistyössä” tai ohjaamaan yhden pelaajan pelin eri osia.

– GameVRoom valjastaa VR:n voiman, jotta pelaajat voivat kokea Steam-pelinsä uudelleen jaetussa, immersiivisessä tilassa”, sanoo Really Interactiven luova johtaja ja toinen perustaja Jonatan Crafoord.

– Halusitpa sitten tuoda nostalgiaa takaisin jaetun ruudun moninpelissä tai vain hengailla katsellen kaverin pelaamista, GameVRoom tarjoaa monia ominaisuuksia, jotka parantavat alkuperäistä pelikokemusta. Tämä on vasta alkua – monia muita ominaisuuksia lisätään Early Accessin aikana, mies jatkaa.

GameVRoom lanseerataan Early Accessiin 15. joulukuuta 9,99 dollarilla SteamVR:ssä, ja lanseerausalennus on 10 %.

Mainos