Ghost Recon Breakpoint -pelissä pelaajat pääsevät hyödyntämään tulevaisuuden drooniteknologiaa

Mainos
Ghost Recon Breakpoint -toimintapeli oli yksi uusista Ubisoftin E3-presentaation suurista peleistä. Uusina ominaisuuksina pelissä tullaan näkemään tulevaisuuden aseita, joilla pelaaja saa (toivottavasti) ylivallan rikollisista.

Pelissä lupaillaan olevan myös aiempaa älykkäämmät tekoälypartnerit yksin pelaaville.

Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint on avoimen pelimaailman sotilasräiskintäpeli, joka on koettavissa sekä yksin että jopa kolmen muun pelaajan kanssa yhteistyössä.

Mainos

Pelin tarinassa Yhdysvaltain armeijan erikoisjoukkoina toimineiden Ghost-sotilaiden Wolves-tiimi on lähtenyt omilleen. Tämän seurauksena Jon Bernthalin esittämä everstiluutnantti Cole D. Walker miehineen on ottanut haltuunsa Skell-yrityksen lennokit ja varustanut ne tappavalla sotilasteknologialla mahdollisista ihmisuhreista välittämättä. Pelaajan ohjastama Nomad omine Ghost-joukkoineen saa tiedustelutehtäväkseen selvittää Auroan tilanteen.

Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint julkaistaan sekä Xbox One- ja PlayStation 4 -pelikonsoleille että pc-tietokoneille 4. lokakuuta 2019. Beta-versio starttaa puolestaan 5. syyskuuta. Myös Terminator: Dark Fate -elokuva pääsee cameoimaan peliin.