Ghost Recon Frontline on ilmaiseksi pelattava, 102 pelaajan battle royale -uutuus

Mainos
Ubisoft on julkistanut seuraavan Ghost Recon -räiskintäpelin, joka kantaa nimeä Ghost Recon Frontline.

Ghost Recon Frontline on 102 pelaajan yhtäaikainen battle royale -räiskintä, joka hakee tyylinsä Call of Duty Warzonesta ja lisää siihen Ghost Recon -mausteet.

Frontlinen ”lippulaivamoodissa” nimeltä Expedition nähdään 102 pelaajaa kolmen hengen ryhmissä, jotka työskentelevät tavoitteiden saavuttamiseksi, keräävät tietoja, puolustavat sitä vastustajilta ja pakenevat sitten kartalta. Muut tilat lupaavat ”rennompaa” kokemusta.

Mainos

Frontline vie pelaajat Ghost Reconin juurille, muuttamalla Wildlandsin ja Breakpointin kolmannen persoonan kamerakulman takaisin ensimmäisen persoonan kuvakulmaan.

Eri hahmoluokilla on tuttuun tapaan erilaisia kykyjä ja päivitysmahdollisuuksia.

Kehutuista Ghost Recon Wildlands- ja Ghost Recon Breakpoint -toimintapeleistä tunnettu Ubisoft Bucharest -pelistudio on rakentanut Ghost Recon Frontlinesta ainutlaatuisen  moninpelikokemuksen. Se hyödyntää pelisarjan mekaniikoita, taustatarinoita ja kiehtovaa sotilastoimintaa ainutlaatuisella tavalla ja yhdistää siihen yli sadan pelaajan moninpelitilan. Lopputuloksena on yhdistelmä uutta ja tuttua eli pelin, johon on helppo päästä sisään, mutta joka myös tarjoaa paljon uutta opittavaa ja kiinnostavaa tekemistä.

Pelin tapahtumat sijoittuvat kuvitteelliselle Drakemoorin saarelle, joka on täynnä näyttäviä maamerkkejä ja erilaisia maastoja. Pelaajat voivat myös hyödyntää isoa kirjoja erilaisia taustatukimahdollisuuksia, jotka antavat sotilashahmoille käyttöön muun muassa aseita ja apuvälineitä.

Pelin monista pelitiloista tärkein on Expedition, joka lähestyy suosittua battle royale -moninpelimuotoa uudesta kulmasta. Yhteen peliin mahtuu jopa sata pelaajaa. Nämä muodostavat kolmihenkisiä ryhmiä dynaamisin tehtävätavoittein. Muista battle royale -pelitiloista poiketen Expeditionissa ei ole alati pienenevää pelialuetta, mikä muuttaa olennaisesti pelin luonnetta.

Pelaajien suoritettua tehtävänsä on aika palata pudotusalueelle ja kutsua paikalle tiimin mukaansa poimiva kyyti. Tässä vaiheessa myös vihollisjoukkueet saavat tiedon poistumisaikeista, mikä johtaa kiivaaseen taisteluun. Mikäli poistumista yrittävä joukkue onnistuu aikeissaan, he voittavat kyseisen ottelun.

Lisää erilaisia pelitiloja on luvassa myöhemmin pelin julkaisun myötä.

Ghost Recon Frontline sisältää pelihahmojen yksilöllisen kehityksen ja sen myötä pelaajat voivat valita itselleen sopivan pelityylin. Pelin ensimmäisen beetatestin aikana mukana on kolme eri hahmoluokkaa ja pelin julkaisun myötä tarjolle tulee lisää erilaisia hahmoluokkia.

Alussa mukana ovat hyökkäys-, tuki- ja tiedustelijaluokat. Hyökkäysluokka on tasapainoisin ja tulivoimainen etenkin lyhyillä etäisyyksillä. Tukiluokka tarjoaa ylivertaisia suojakykyjä tiimilleen ja tiedustelija on oivallisin paikantamaan vihollissotilaita taistelukentiltä. Pelaajat voivat vaihtaa hahmoluokkiaan vapaasti, jopa kesken taisteluiden, mikä tekee otteluista kiehtovia ja yllätyksellisiä.

Ghost Recon Frontline julkaistaan sekä Xbox Series X/S-, Xbox One-, PlayStation 5-, ja PlayStation 4 -pelikonsoleille että pc-tietokoneille Ubisoft Connect -palvelun kautta. Lisäksi peli tulee saataville Stadia-pelipalveluun.

Pelin beetatestivaiheeseen voi rekisteröityä pelin kotisivuilla. Ensimmäinen suljettu beetatesti tulee pelattavaksi pc-tietokoneilla 14.-21. lokakuuta välisenä aikana.

Mainos
Edellinen artikkeliBen Affleck ylistää, miten hauskaa Batmanin näytteleminen oli The Flash -leffassa
Seuraava artikkeliWindows 11 on nyt ladattavissa ilmaiseksi