Ghostbusters: Frozen Empiren käsikirjoitus muuttui kuvausten aikana – sihteeristä tulikin sankaritar

Mainos
Annie Potts vastaa 40 vuoden jälkeen kutsuun Ghostbusterina. Juuri paljastettu uusi kuva Ghostbustersista: Frozen Empire -elokuvassa Pottsin esittämä vastaanottovirkailijaksi muuttunut Janine Melnitz pukeutuu alkuperäisten Ghostbustereiden Winston Zeddemoren (Ernie Hudson), Ray Stantzin (Dan Aykroyd) ja Peter Venkmanin (Bill Murray) rinnalle, jotka täydentävät nelikkoa Egon Spenglerin (edesmennyt Harold Ramis) kuoleman jälkeen.

Pottsin mukaan ohjaaja ja käsikirjoittaja Gil Kenan päätti, että Janine pukee itsensä Ghostbusteriksi vasta sen jälkeen, kun Afterlife-elokuvan jatko-osan kuvaukset olivat jo alkaneet.

Empire-lehden kansi näyttää, että Annie Potts on yksi Ghostbusterseista.

– Tilanne on epätoivoinen, joten kaikki kädet ovat paketissa. Kävi ilmi, että Janine on varsin kyvykäs – kuten useimmat naiset yleensä ovat, kun heille annetaan mahdollisuus, Potts kertoo Empire Magazinessa.

Mainos

Janinen ottaminen mukaan Ghostbustersiin ”tuli todella yllätyksenä”, sanoi Potts, joka on esiintynyt jokaisessa Ghostbusters-elokuvassa vuoden 1984 alkuperäisen elokuvan jälkeen.

– Meillä oli jo viikkoja kuvauksia takana, kun Gil tuli luokseni ja sanoi: ’Meidän mielestämme on aika… Sinut laitetaan pukuun’. Täytyy sanoa, että se sai minut innostumaan. Janine on palvellut pitkään ja hyvin, ja minusta tuntui, että hän sai vihdoin paikkansa. Hän on selvästi pitänyt yhteyttä kavereihin Ghostbusters II:n ja Frozen Empiren välillä. Ghostbustersit ovat eräänlaisia supersankareita, joten on erittäin mukavaa, että heidät vihdoin nähdään myös sillä tavalla.

New York jäätyy

Tuossa epätoivoisessa tilanteessa on selkäpiitä karmiva kylmärintama, joka kylmää Empire Statea lähes kuoliaaksi. Uuden pahiksen Garrakan saapuessa paikalle saapuu Ghostbustersin seuraava sukupolvi: Spenglerit (Callie Coon, Finn Wolfhard, Mckenna Grace) ja heidän liittolaisensa Gary Grooberson (Paul Rudd), Lucky (Celeste O’Connor) ja Podcast (Logan Kim).

Ghostbusters 4 -elokuvassa Spenglerin perhe palaa sinne, mistä kaikki alkoi – New Yorkin ikoniseen paloasemaan – liittoutuakseen alkuperäisten Ghostbustersien kanssa, jotka ovat kehittäneet huippusalaisen tutkimuslaboratorion viedäkseen kummitusten tuhoamisen seuraavalle tasolle. Mutta kun muinaisen artefaktin löytyminen vapauttaa pahan voiman, uusien ja vanhojen Ghostbustersien on yhdistettävä voimansa suojellakseen kotiaan ja pelastaakseen maailman toiselta jääkaudelta.

Ghostbusters: Frozen Empire saa ensi-iltansa 27. maaliskuuta.

Mainos