Mainos
Marvel Studios ottaa käyttöön uuden Marvel Spotlight -nimisen ohjelmakokonaisuuden, joka tarjoaa erityyppistä sisältöä Marvel Cinematic Universen (MCU) sisällä.

Marvel Spotlight -kokonaisuuden projekteilla on oma tarinansa, joka on hieman irrallaan MCU:n pääjuonesta. Vaikka ne voivat olla samassa jatkumossa, katsojien ei tarvitse katsoa muita MCU-sarjoja tai -elokuvia ymmärtääkseen niitä, joka on ollut taakka alati kasvavassa Marvel-massassa.

Tämä lähestymistapa mahdollistaa mahdollisen Ghost Riderin rebootin, sillä hahmon alkuperä voidaan jäljittää Marvel Spotlight -sarjakuviin.

Mainos

Marvel Studiosin suoratoistopalveluista vastaava johtaja Brad Winderbaum korosti, että katsojat voivat nauttia Marvel Spotlight -sarjoista itsenäisesti, aivan kuten sarjakuvafanien ei tarvinnut lukea muita sarjoja arvostamaan Ghost Rider -sarjakuvaa.

Marvel Spotlightissa tutkitaan myös muusta MCU:sta poikkeavia sävyjä ja keskitytään hahmovetoisiin, maadoitettuihin tarinoihin.

Hiljattain julkistettu sarja Echo, joka on Marvelin ensimmäinen tv-MA-projekti, on linjassa tämän lähestymistavan kanssa.

Echon näyttelijäkaartiin kuuluvat Alaqua Cox, Vincent D’Onofrio, Chaske Spencer, Tantoo Cardinal, Graham Greene, Cody Lightning, Charlie Cox, Devery Jacobs ja Zahn McClarnon. Sarjan ensi-ilta on 10. tammikuuta 2024, ja jaksot ovat saatavilla sekä Disney+:ssa että Hulussa.

Mainos