God of War Ragnarök edustaa uudella PS5-trailerilla

Mainos
Sony Interactive Entertainment on julkistanut uuden God of War Ragnarök PlayStation 5 -laitteistopaketin.

Tuleva paketti paljastettiin uudella ”Next Gen Immersion” -trailerilla. Yllä nähtävässä videossa mainostetaan PS5:n ominaisuuksia, kuten 3D-ääntä ja DualSense-ohjaimen haptista palautetta.

Ensi kuussa pelin ohella julkaistava paketti sisältää PS5-levykonsolin, jossa on valkoinen vakio-ohjain ja God of War Ragnarökin digitaalinen kopio.

Mainos

Mukana ei ole hiljattain julkistettua God of War Ragnarök PS5 -ohjainta, joka on ensimmäinen tiettyyn peliin keskittyvä erikoispainos-DualSense-ohjain.

God of War Ragnarök oli alun perin tarkoitus julkaista viime vuonna, mutta Sony lykkäsi sen vuoteen 2022 auttaakseen kehittäjä Santa Monica Studiota toimittamaan ”huippulaadukkaan pelin ja säilyttääkseen samalla tiiminsä turvallisuuden ja hyvinvoinnin”.

Santa Monica Studio ilmoitti viime viikolla, että peli oli ”mennyt kultaan”, joka tarkoittaa, että se oli valmis ja valmis fyysiseen tuotantoon ennen pelin varsinaista julkaisupäivää 9. marraskuuta.

Se vahvisti myös, että pelin parissa työskenteli kahdeksan tukistudiota. Näihin kuuluivat PlayStation Studios Creative Arts, Valkyrie Entertainment, Bluepoint Games, Red Hot, Super Alloy, Jetpack Interactive, Super Genius ja Original Force.

Mainos