Mainos
God of War Ragnarök on saanut New Game Plus (NG+) -päivityksen, joka sisältää uusia varusteita, loitsuja ja korotetun tasokaton.

Pelaajien, jotka lataavat päivityksen, on kuitenkin ensin pelattava peli läpi, jos he eivät ole sitä vielä tehneet, sillä NG+ on uusi pelikerta alusta alkaen. Kun he ovat suorittaneet pelin, he pääsevät NG+-tilaan, jossa heidän varusteensa, aseensa ja taitonsa siirretään edellisestä pelikerrasta.

Mainos

Ainoa poikkeus ovat Sonic- ja Hex-nuolet, jotka lukitaan uudelleen, kunnes pelaajat saavuttavat päätehtävän kohtaan, jossa ne tulevat saataville.

Uuden pelitilan lisäksi päivitys sisältää uusia varusteita, kuten Armor of the Black Bearin (joka on Kratosin viitta avauskohtauksesta), Ares- ja Zeus-haarniskat God of War 2018:n NG+-tilasta sekä Spartan Armourin, jossa ei ole Perkiä eikä Statsia ja joka on lukittu Power Level 1 -tasolle.

Santa Monica Studio on myös uudistanut 13 pelin nykyistä haarniskaa uusilla väriyhdistelmillä ja tyyleillä, joita voi ostaa Huldra Brothers’ Shopista ja soveltaa mihin tahansa olemassa olevaan Level 9+ -haarniskaan.

Peliin on myös lisätty uusi tasokatto, ja pelaajat voivat muuntaa kaikki Level 9 -varusteet uusiksi Level 9+ -versioiksi, jotka tarjoavat uusia etenemistasoja.

Päivitys sisältää myös uusia loitsuja, uusia etenemisreittejä, lisää vaihtoehtoja Niflheimissa ja muutoksia joihinkin loppupelin pomoihin, jotta taistelut tuntuisivat tuoreemmilta.

God of War Ragnarök teki ennätyksellisen alun julkaistuaan PS4:lle ja PS5:lle 9. marraskuuta 2022.

Mainos