Gotham Knights -kehittäjä hoitaa nyt Wonder Woman -pelin kehitykseen

Mainos
Gotham Knights -pelin kehittäjä WB Montreal työstää tulevaa Wonder Woman -peliä.

Tech4Gamersin havaitseman työpaikkailmoituksen mukaan peliä työstää studio, joka viimeksi kehitti Gotham Knightsin.

Wonder Woman -peliä kehittävä Monolith Productions käyttää Nemesis-järjestelmää, joka on peräisin heidän viime sukupolven aikana julkaistuista kehutuista Taru sormusten herrasta -peleistään.

Mainos

WB Montreal tunnetaan Gotham Knightsista ja Batman: Arkham Originsista. Jälkimmäinen näistä kahdesta sai fanien keskuudessa hyvän vastaanoton, mutta ei ole saanut julkisesti juuri rakkautta Arkham-sarjan kehittäjältä Rocksteadylta.

Monolith Productions on ollut jo jonkin aikaa miehittämässä Wonder Woman -peliä.

Aiempi työpaikkailmoitus sai monet pelaajat pelkäämään, että peli olisi pikemminkin live-palvelupeli kuin perinteinen yksinpelikokemus.

IGN:lle aikanaan antamassaan lausunnossa Warner kiisti, että peli olisi live-palvelu, ja sanoi: ”Wonder Woman on yksinpelattava toimintaseikkailupeli, joka sijoittuu dynaamiseen avoimeen maailmaan. Kolmannen persoonan pelikokemus antaa pelaajille mahdollisuuden muuttua Themysciran Dianaksi ja esittelee alkuperäisen DC-universumiin sijoittuvan tarinan, jossa on myös Nemesis-järjestelmä. Tämä on myös yksi niistä, jotka ovat mukana. Wonder Womania ei ole suunniteltu livepalveluksi.”

Wonder Woman julkistettiin vuoden 2021 Game Awardsissa lyhyellä teaser-trailerilla, mutta pelistä ei ole sen jälkeen kerrottu juuri mitään.

Mainos