Mainos
Gran Turismo 7 päivittyi viime viikolla korjauspäivityksen keinoin ja vähensi kisoista saatavia palkintorahoja merkittävästi, jotta pelaajat joutuisivat tyytymään kalliimpien autojen kohdalla ansaitsemisen sijaan mikromaksuostoihin.

Jos mikromaksut olisivat inhimillisiä, tätä oltaisiin ehkä katsottukin läpi sormien, mutta kun yhden auton hinta voi olla jopa 40 euroa, ei siitä pitäneet kuluttajat eivätkä toimittajat. Päivityksen ansiosta Gran Turismo 7 äänestettiin Metacriticissä 1,7/10:n arvoiseksi.

Mainos

Nyt pelaajat ovat paljastaneet, millä tavoin louhivat pelissä rahaa. Yksi pelaajista kehitti skriptin, jota hyödynnetään remote play -ominaisuudella. Tämän johdosta pelaajaan ei tarvitse ajaa itse ollenkaan ja suurista kisoista valahtaa pelaajan kertoman mukaan 15 miljonaa pelirahaa päivässä.

Skripti toimii Windows-pohjaisissa tietokoneissa Remote playn avulla.

Ainakaan toistaiseksi Polyphony ei ole tehnyt mitään rahan louhijoille. Teoriassa siitä ei ole mitään haittaakaan ainakaan muille pelaajille, sillä kaikkien on tavalla tai toisella ostettavissa pelin parhaat autot.

Gran Turismo 7:n autokanta sisältää yli 400 autoa ja lisää on tulossa kuluvan vuoden aikana. Rahaa siis kannattaakin louhia.

Mainos