Gran Turismo 7 -pelistä esitettiin puolituntinen syväanalyysi – katso tästä

Mainos
Sony ja Polyphony Digital ovat esitelleet aiempaa syvemmin tulevan Gran Turismo 7 -pelin viime yönä Suomen aikaa järjestetyssä State of Play -lähetyksessä.

Yllä olevalla videolla nähdään mm. kukistus ajoneuvojen hankkimisesta ja tuunaamisesta aina valokuvaamiseen asti. Alkuperäsistä Gran Turismo -peleistä tuttua öljyjen vaihtoa ja auton pesemistä ei tietenkään ole unohdettu.

Autoja pelissä on vahvistettu olevan yli 400 kpl. Ratoja puolestaan 34, joista pelattavissa on 97 eri muunnelmaa.

Mainos

Mitä uutta?

Vanhat kunnon ajokortti- ja lisenssitestit tekevät paluun peliin. Lisäksi aivan uutena uusintamuotona on varssin hämmentävä, Music Replay, jossa replay-uusintaa omasta ajosta katsotaan musiikin tahtiin siten, että jos musiikkia vaihtuu, myös uusinnan leikkausrytmi muuttuuu. Toivottavasti tarjolla oleva musiikki ei ole Gran Turismo -peleille tyypillistä japanilaista tiluttelua tai midin makuista rokkia.

Automobilista 2:sta ja Project Cars -peleistä tuttu radan kuivuminen sadekelillä ajolinjan kohdalta on myös uutena ominaisuutena mukana. Samoin koko säätilojen kirjo on rakennettu uudelleen. Nyt pelaaja voi esimerkiksi tarkkailla pilvien muodostumista sääennusteen avulla ja valita optimaalisen ajostrategian ja renkaat sen mukaan.

PS5-ohjaimen mukautuvat liipasimet ovat odotetusti hyötykäytössä. Pelaaja tuntee jarruttamisen, renkaiden puskemisen ja sutimisen sormissaan. WRC 10 teki liipasintuntuman hyvin, toivomme, että GT7 tekee sen vielä paremmin.

Kaikesta tästä näet lisää videolta ohesta. Gran Turismo 7 julkaistaan PS4:lle ja PS5:lle 4. maaliskuuta.

Mainos
Edellinen artikkeliHyytävä yksinoikeustrilleri No Exit saa ensi-iltansa Disney+:lla kolmen viikon kuluttua – kurkkkaa traileri
Seuraava artikkeliDying Light 2: Stay Human sai arvosanansa – näin peli rankattiin maailmalla