Mainos
Gran Turismo 7 on ollut viimeisen viikon aikana suuren kritiikin kohteena, sillä edellinen pelipäivitys pienensi pelin kisoista saatavia rahasummia ja kannusti täten kalliiden mikromaksujen käyttämiseen.

Nyt Polyphony Digitalilla ollaan tavuttu pelaajien toiveeseen ja rahasummat kisoista nostetaan julkaisuviikon tasolle. Samalla jokainen pelaaja saa miljoona pelikrediittiä pelitilillensä hyvityksenä.

– Haluan pyytää anteeksi turhautumista ja hämmennystä, joka aiheutui viime viikolla korjauspäivitystemme seurauksena – jotka puolestaan johtivat palvelinkatkoksen lisäksi myös pelin sisäisiin valuuttasäätöihin. Ne tehtiin ilman selkeää selitystä yhteisöllemme, Kazunori Yamauchi pahoitteli.

Mainos

Mies jatkoi asian tarkentamista.

– Tiedämme, että tämä pilasi monen peli-ilon. Sen vuoksi lisäämme jokaiselle miljoona pelikrediittiä ja palautamme voittosummat entiselle tasolle, Yamauchi summasi.

Miljoona krediittiä – jotka maksaisivat noin 15 dollaria, jos ne ostettaisiin mikrotransaktioilla, ovat pian kaikkien saatavilla, jotka omistivat pelistä digitaalisen tai fyysisen kopion ennen tätä päivää (25.3.2022).

Voittorahasummien kuristamisen seurauksena pelaajat äänestivät Metacriticissä pelin Sonyn kautta-aikain huonoimmaksi peliksi.

Mainos
Edellinen artikkeliNämä sarjat ja leffat tulevat Disney+-palveluun viikonloppuna
Seuraava artikkeliTiny Tina’s Wonderlands julkaistiin – tältä näyttää pelin uusi traileri