Mainos
Tulevassa Gran Turismo -elokuvassa näkyvästi esiintyvä Nissan GT-R Nismo GT3 ’18 lisätään tänään 7. elokuuta Gran Turismo 7:ään.

Pelin seuraava päivitys, Update 1.36, tulee jakeluun 7. elokuuta. Pelaajien ei tarvitse ostaa uutta autoa, sillä se on mukana ilmaisena lahjana 28. syyskuuta asti. On epäselvää, tuleeko auto sen jälkeen saataville normaalisti peliin.

Nissan GT-R Nismo GT3 ’18 -auton lisäksi päivitys lisää Chevrolet Corvette (C1) ’58, Maserati MC20 ’20, Toyota Ambulance Himedic ’21 ja Toyota GR Corolla MORIZO Edition ’22 -autot.

Mainos

Elokuun 11. päivä julkaistava elokuva perustuu tositarinaan Jann Mardenboroughista, joka voitti GT Academy -esports-turnauksen vuonna 2011 ja on nyt ammattilaiskilpa-ajaja, joka kilpailee Japanin Super GT -sarjassa.

Sen ohjauksesta vastaa Neill Blomkamp (Demonic, Chappie, Elysium, District 9) Jason Hallin (American Sniper) ja Zach Baylinin (King Richard) käsikirjoituksesta.

Sen pääosissa nähdään Orlando Bloom, David Harbour, Djimon Hounsou, Geri Horner ja Archie Madekwe Mardenboroughin roolissa.

Mainos