Grand Theft Auto -fanit odottavat jo kiivaasti GTA 6 -pelin toista traileria

Mainos
GTA-pelisarjan uusimman osan, GTA VI:n, ympärillä on havaittavissa ylitsepääsemättömän suurta innostusta.

Kolmisen kuukautta sitten tapahtuneen ensimmäisen virallisen trailerin julkaisun jälkeen fanien odotukset ja spekulaatiot ovat kasvaneet entisestään. Rockstar Games ei ole antanut selkeitä vihjeitä siitä, mitä peli tulee sisältämään, mutta fanit uskovat löytäneensä piilotetun vihjeen ensimmäisestä trailerista, mikä on lisännyt heidän kiimaansa.

Jotkut fanit ovat varovaisia ja suhtautuvat skeptisesti toisen trailerin nopeaan julkaisuun, kun taas toiset ovat epätoivoisia ja pyytävät Rockstarilta mitä tahansa pelistä, vaikkapa vain kuvakaappauksia. Sellaisia ei toistaiseksi ole herunut.

Mainos

Toisen trailerin julkaisuajankohdasta riippumatta on selvää, että se tulee herättämään järjettömän suurta innostusta pelaajien keskuudessa.

Helmikuuhun 2024 mennessä Grand Theft Auto V (GTA 5) on myynyt yli 195 miljoonaa kappaletta maailmanlaajuisesti kun taas Grand Theft Auto IV (GTA 4) puolestaan on myynyt yli 28 miljoonaa kappaletta vuodesta 2008 lähtien. GTA 6:sta odotetaan kirkkaasti maailman suurinta viihdetuotetta kun se joskus julkaistaan.

Mainos