Mainos
Rockstar-veteraanit Lazlow Jones ja Michael Unsworth työskentelevät Dan Houserin rinnalla Absurd Ventures -yrityksessä.

Houser oli mukana perustamassa Rockstaria vuonna 1998, mutta hän jätti sen vuoden 2020 alussa, ennen kuin hän ilmoitti uusimmasta yrityksestään, transmediafirma Absurdista, aiemmin tänä vuonna.

Nyt on käynyt ilmi, että Jones, joka jätti Rockstarin vuoden 2020 lopulla oltuaan 19 vuotta yhtiössä, liittyi Absurdiin seuraavana kesäkuussa yhtenä sen perustajajäsenistä.

Mainos

Rockstarin tuotanto-osaston toisena puheenjohtajana Jones vastasi aiemmin pelin sisäisestä luovasta ääni- ja videosisällöstä.

Hänet tunnetaan ehkä parhaiten Grand Theft Auton hahmojen dialogin ja satiiristen radioasemien tuottamisesta sekä esiintymisestä sarjassa.

Tuoreempi työntekijä Absurdissa on entinen Red Dead Redemption -sarjan käsikirjoittaja Unsworth, joka jätti Rockstarin tänä kesänä 16 vuoden työskentelyn jälkeen.

Kuten BeGeek huomasi, hän siirtyi Absurdiin lokakuussa tarinan ja luovien asioiden johtajaksi.

Entinen käsikirjoitusjohtaja työskenteli yhtiössä ollessaan käytännössä kaikkien Rockstarin suurten julkaisujen parissa.

Erityisesti hän on yksi vain kolmesta käsikirjoittajasta, jotka ovat olleet vastuussa molempien Red Dead Redemption -pelien tarinoista (Houserin ohella).

Unsworth on myös kirjoittanut dialogin GTA 4:ään, GTA 5:een, Max Payne 3:een, LA Noireen, Midnight Club: Los Angelesiin ja muihin.

Absurd Venturesin verkkosivujen uraosion mukaan yritys on mukana luomassa pelejä, elokuvia ja televisiota, animaatiosarjoja, äänikirjallisuutta ja sarjakuvia/grafiikkaromaaneja.

– Rakennamme Absurd Venturesia luodaksemme uusia universumeja ja kertoaksemme hienoja tarinoita, missä ja miten vain voimme, Houser sanoi kesäkuussa.

Viihdetalolla on parhaillaan huhujen mukaan oma, täysin uusi peli tuotannossa tai ainakin suunnitteilla.

Mainos