Mainos
Rockstar Gamesin odotettu julkaisu, Grand Theft Auto VI, saattaa tarjota pelaajilleen ennennäkemättömän laajan pelimaailman.

Fanien spekuloinnit ovat saaneet vahvistusta, kun eräs Reddit-käyttäjä julkaisi vertailukuvan eri Rockstar-pelien karttojen koosta.

The GTA 6 map compared to the other maps
byu/Eboz255 inGTA6

Mainos

Vaikka virallista tietoa pelin sisällöstä on vielä niukasti tarjolla, GTA VI:n odotetaan ylittävän aiempien Rockstar-projektien mittasuhteet.

Vertaillessaan karttoja, fanit huomasivat, että GTA VI:n kartta, joka on koottu yhteen trailereiden ja vuotojen perusteella, on huomattavasti suurempi kuin aiempien pelien, kuten Red Dead Redemption 2:n ja Grand Theft Auto V:n, kartat.

GTA VI:n kartta sijoittuu kuvitteelliseen Floridaan ja sen ympäristöön, ja se kattaa muun muassa tunnetun Vice Cityn alueen sekä laajan Gator Keys -suoalueen ja valtavan järven nimeltä Lake Leonida. Suisto saattaa osin hyödyntää samoja assetteja kuin Red Dead Redemption 2:n suistoalueet.

Pelimaailmassa odotetaan olevan runsaasti vihreää maisemaa, joka voi sisältää vuoria, metsiä ja monipuolisia ympäristöjä.

Rockstar Gamesin suurprojektin julkaisua odotetaan suurella intohimolla.

Mainos