Mainos
Rockstar Gamesin syyskuussa 2022 kokema kyberhyökkäys, jossa vuodettiin yli tunnin verran Grand Theft Auto VI:n kehitysmateriaalia, kuvakaappauksia ja lähdekoodin osia, on edelleen ajankohtainen.

Viime vuoden joulukuussa julkaistiin GTA VI:n ensimmäinen virallinen traileri, joka esitteli pelin kaksi päähenkilöä, Jasonin ja Lucian.

Vaikka virallista uutisointia on ollut vähän, tiedetään, että GTA VI:n julkaisu on suunniteltu vuodelle 2025. Markkinoinnin odotetaan kiihtyvän vuoden 2024 jälkipuoliskolla, jolloin saatetaan nähdä ensimmäiset pelikuvat.

Mainos

Vuodetun pelikuvan, erityisesti ‘The Waffle House Heist’ -nimellä kulkevan osion, suosio jatkuu verkossa. Vuodettu materiaali on peräisin pelin varhaisesta kehitysvaiheesta, mutta se on silti tehnyt vaikutuksen tuleviin pelaajiin.

Kohtauksessa testataan NPC-hahmojen reagointia poliisin toimintaa. Kohtauksessa Lucia hahmo ryöstää vohvelibaaria ja jää odottamaan poliisien saapumista. Tämän jälkeen Lucia varastaa auton ja lähtee poliiseja karkuun. Kohtaus on poikkeuksellisen pitkä vuodettujen materiaalien joukossa.

Respawn.fi ei voi jakaa klippiä natiivisti, mutta sen löytää helpohkosti ainakin TikTokista.

@flashframefrag GTA 6 gameplay 🎮🌴 filtrado parte 3 #gta6new #gta6leakedfootage #rockstargames ♬ Yo No Veo – Leo RD & El Super Nuevo & El Mega

GTA VI on ilmestynee PlayStation 5:lle ja Xbox Series X/S:lle vuoden 2025 lopussa.

Mainos