Mainos
Grand Theft Auto VI:n odotus saattaa tuntua loputtomalta, mutta loppu häämöttää jo horisontissa. Rockstar Games ilmoitti tuloskatsauksesssaan, että peli julkaistaan vuoden 2025 syksyllä.

Kuusi kuukautta ensimmäisen trailerin julkaisun jälkeen internet räjähti innostuksesta, ja fanit ovat analysoineet jokaista kuvakulmaa ja pikseliä paljastaen salaisuuksia. Uuden materiaalin kaipuu kasvaa, ja kesän pelitapahtumien lähestyessä odotukset nousevat entisestään. Rockstar saattaa yllättää meidät uudella julkistuksella milloin tahansa.

Mainos

GTA VI on vahvistettu PlayStation 5:lle ja Xbox Series X/S:lle, mutta entisen kehittäjän mukaan PlayStation 5 saattaa olla suosituin alusta.

PC-versio tulee tuttuun tapaan vuotta myöhemmin, koska konsoliversiot myyvät paremmin, erityisesti PlayStation, joka on ollut suosituin pelikonsoli. PC-versiossa odotetaan olevan enemmän graafisia ominaisuuksia, kuten korkeampi resoluutio, kattavampi path-tracing ja enemmän kasvillisuutta ja muita luonnon yksityiskohtia.

Microsoftin Xboxin tulevaisuuden näkymät ovat tällä hetkellä haasteelliset, mutta GTA 6 -pelin uskotaan menestyvän hyvin myös Xboxilla.

Mainos