GreedFall-roolipelistä julkaistiin pelin toimintaa ja mekaniikkaa esittelevä gameplay-video

Mainos
PAN Visionin jakelema ja Focus Home Interactiven julkaisema GreedFall-roolipeli vie pelaajan maailmaan täynnä fantastisia olentoja, barokkityylistä ajankuvaa ja ainutlaatuisia taikavoimia.

Pelin vasta julkaistussa gameplay-videossa esitellään taisteluita, liikkumista, taikavoimien käyttöä ja ainutlaatuista pelimaailmaa. Samalla pelivideossa tutustutaan erilaisten varusteiden kanssa pakertamiseen eli craftaukseen.

1600-luvun eurooppalaisesta maailmankuvasta ja maalauksista innoituksensa saanut GreedFall herättää eloon barokkikauden tyylin ja yhdistää siihen mielikuvitukselliset hirviöt sekä taikuuden. Luvassa onkin ainutlaatuinen roolipeli täynnä valintoja, juonittelua ja kiehtovia kohtaamisia monenlaisten vihollisten kanssa.

Mainos

Pelaaja voi valita monia eri tapoja edetä tarinassa. Onko kyse miekankäytöstä ja väkivallasta, sanojen säilästä ja diplomatiasta vai salamyhkäisyydestä ja juonittelusta? Valinta on pelaajan. Jokainen valinta vaikuttaa tarinaan, sillä GreedFallin maailma on elävä ja alati kehittyvä. Jopa pienillä, merkityksettömän oloisilla asioilla voi olla vaikutuksensa peliin ja sen tarinan kulkuun.

GreedFall julkaistaan sekä PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille että pc-tietokoneille 10. syyskuuta.

Mainos
Edellinen artikkeliBorderlands 3 -toimintapelin tarinan jälkeiset pelimuodot julkistettiin
Seuraava artikkeliKonamilta tulossa täysin uusi konsolipeli – Konami julistaa sen huippulaadukkaaksi