GreedFall-roolipelistä uutta pelikuvaa

Mainos
Focus Home Interactiven julkaisema GreedFall-roolipeli vie pelaajan seikkailuun, jossa yhdistyvät barokkityyli, tuliaseet, fantasiahirviöt ja taianomaiset erikoisvoimat.

Pelistä on julkaistu uusi pelikuvaa esittelevä video, joka käy läpi pelin monipuolisia mahdollisuuksia aina hahmonluonnista taisteluihin ja tehtävien suorittamiseen.

Jo pelin alun hahmonluonti antaa pelaajalle vapauden luoda oman pelihahmonsa monista erilaisista vaihtoehdoista. Erilaiset kasvonpiirteet, ihonväri ja monet muut räätälöitävät ominaisuudet mahdollistavat lukemattoman määrän persoonallisia yhdistelmiä.

Mainos

Pelin tarjoama valinnanvapaus näkyy myös jännittävissä taisteluissa, joihin voi reagoida monin eri tavoin. Valittavissa on erilaisia ruutiaseita, taikavoimia ja pommeja sekä tietenkin monenlaisia lähitaisteluaseita miekoista lähtien. Lisäksi taistelun voi halutessaan asettaa taukotilaan, mikäli kaipaa hieman enemmän pohtimisaikaa taktisten vaihtoehtojen äärellä.

Valinnanvapaus ei rajoitu vain yhteenottoihin ja hahmonluontiin, sillä myös monet tehtävät ja konfliktitilanteet on mahdollisuus ratkaista erilaisin päätöksin. Mikäli on tarve päästä lukittujen ovien taakse, on hiipiminen ja oven tiirikointi yksi mahdollisuuksista suoraviivaisen taistelemisen sijasta. Osan taisteluista voi ohittaa lahjonnalla tai diplomatialla.

Erilaiset keskusteluvaihtoehdot ovat käytössä myös omien ryhmätovereiden kanssa, sillä ryhmäläiset eivät aina ole kaikesta samaa mieltä. Päätyykö tilanne riitaan vai ratkeaako kaikki puhumalla? Päätös on pelaajalla.

GreedFall julkaistaan sekä PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille että pc-tietokoneille 10. syyskuuta 2019.

Mainos
Edellinen artikkeli1990-luvun kovin afrotoimintatähti mukaan Eddie Murphyn kasarikomedian jatko-osaan
Seuraava artikkeliCrash Team Racing Nitro-Fueled -arvostelu – Kivaa mikroautoilua paremman puutteessa