Mainos
Oletko innoissasi tulevasta GTA VI:stä? Kuinka innoissasi? Tarpeeksi, että ilmoittaudut sairaaksi julkaisupäivänä, jotta voit viettää koko päivän rikoksia tekemällä ja Vice Cityä tutkimalla?

Juuri tätä jotkut fanit ovat suunnitelleet. Redditissä keskustelu alkoi erään käyttäjän kysyessä, kuinka pitkään kaikki ovat suunnitelleet jäävänsä pois töistä. He myöntävät pitävänsä viikon vapaata nauttiakseen pelistä täysin siemauksin, eivätkä he ole yksin.

Ylin vastaus osuu varmasti siihen, mitä monet ajattelevat; ”Kaikki ympäri maailmaa ovat sairaslomalla, kun GTA6 ilmestyy.”

Mainos

Tämä herätti useita muita käyttäjiä, jotka väittivät aikovansa ilmoittautua sairaaksi ja ottaa muutaman päivän uppoutuakseen uuden pelin huumaaviin paheisiin.

”Pari päivää mässäilyyn pitäisi riittää”, sanoo eräs käyttäjä, kun taas toinen pelaa varman päälle:

”Jos se ilmestyy perjantaina, kuten useimmat videopelit, otan perjantain ja mahdollisesti seuraavan maanantain, jotta minulla olisi pidennetty viikonloppu.”

Uuden pelin pelaaminen ei ole ennenkuulumatonta. Päin vastoin, se on jopa yllättävän yleistä.

Voit jo valmiiksi tallentaa oheisen poissaoloilmoituksen ja lähettää sen esihenkilöllesi pelin julkaisupäivänä:

”Haluan ilmoittaa, että minulla on terveysongelmia, jotka vaativat lääketieteellistä hoitoa ja lepoa. Olen käynyt lääkärissä, ja hän on diagnosoinut minulla kyhmyn, ryppyjä ja patteja.

Lääkärini, Lucia, on suositellut, että tarvitsen poissaoloa työstäni vähintään 50–75 tuntia kuntoutuakseni asianmukaisesti.

[Oma nimesi]
[Oma titteli]
[Oma yritys]”

Mainos