Mainos
Useista luotettavista ja toteutuneista huhuista tunnettu pelitoimittaja Tom Henderson on saanut käsiinsä omien sanojensa mukaan sisäpiirin tietoa tulevasta Grand Theft Auto 6 -pelistä.

Hendersonin tietojen mukaan GTA 6 sijoittuu nykyajan Vice Cityyn, joka sulkee täten pois aikaisemmat 1990-lukuun liittyvät huhut. Rockstar Gamesin mukaan nykyaika on määritelty tapahtuma-ajankohdaksi, sillä se antaa laajemmat laajenemismahdollisuudet tulevaisuudelle kuin tiettyyn menneeseen aikakauteen sidottu peli.

GTA 6:n tarinassa nähdään huhujen mukaan myös monta protagonistia aivan kuten GTA V:ssä.

Mainos

Lisäksi GTA Online tulisi GTA 6:ssa sisältämään Fortnite-henkisen laajenevan kartan, joka kasvaa kausittain. Kausisysteemi on osoittautunut varsin toimivaksi myös Call of Duty:ssa, joka osaltaan lisää mekanismin houkuttelevuutta.

GTA 6 tullaan ainakin aluksi julkaisemaan PS5:lle ja Xbox Seriesille, sekä PC:lle. Rockstarilla odotellaan kuitenkin rauhassa, että konsolikattavuus on hyvä, jotta myynnit saadaan julkaisun tienoilla korkeiksi. Peliä ei kannata julkaista ennen kuin ”kaikilla” on Pleikkari vitoset.

Mainos
LÄHDEgamespot
Edellinen artikkeliSeuraavassa Kevin Hartin Netflix-komediassa on varsin pätevä tähtikolmikko
Seuraava artikkeliEnsikäsitunnustelussa odotettu Far Cry 6 – tältä peli maistuu