Mainos
Grand Theft Auto 6 -pelin tiimoilta ei olla kuultu mitään virallista sitten viime syksynä tapahtuneen megavuodon jälkeen, mutta epävirallista kylläkin.

Paljastuksia tehdään kuitenkin sisäpiiristä nimettömänä. Läheisissä väleissä Rockstar Gamesin devaajien kanssa oleva Michael Pachter vuotaa kuitenkin kuin seula saamiaan tietoja aika-ajoin.

Vice City ja muut mestat

Pachterin mukaan Vice City ei ole pelin ainut lokaatio. Vice City on GTA-universumissa Miami, mutta koko Florida olisi jossain mittakaavassa pelialueena. Pachterin mukaan pelissä käytäisiin myös Kuubassa, mutta mies ei ole varma, kuinka pieni osa Kuubasta pelissä tulee olemaan. Luultavasti Kuuba on saman tyyppinen loikkaus, kuin GTA 5 -pelin introssa nähtävä pikkukaupunki.

Mainos
Aiemmin vuodettu kuva GTA 6 -kartasta, jossa näkyy vain pieni alue.

Nyt kyykitään ja ryömitään!

GTA-peleistä on kautta-aikain puuttunut kyykkäily-, ryömintä- ja hiippailuominaisuudet. Aiempi suuri vuoto kuitenkin vahvisti, että GTA 6:ssa voi todellakin ryömiä. Samoin muut hiippailumekanismit ovat vahvasti mukana.

Aikaisempi GTA 6 -vuoto vahvisti hiippailumekanismit.

Samoin Red Dead Redemption 2:sta mukaan on tuotu ruumiiden kantaminen – piiloon tai vaikka ravintolan pöydälle.

Rajattu asetila

GTA 4:ssä pelaajat pystyivät valitsemaan reppuunsa vain tietyn määrän aseita. Paras loadout valitaan myös GTA 6:ssa, jossa jokaista asetyyppiä saa vuotojen mukaan vain yhden kutakin. Jos pelaaja kantaa kuitenkin mukanaan jäkiskassia, voi aseita ottaa mukaansa enemmän. Toki hahmon liikkuvuus kärsii lisäpainosta.

Varhainen ja keskeneräinen GTA 6:n asepyörä.

GTA 6:n julkaisuajankohdasta ei ole faktatietoa, mutta useiden väitteiden perusteella, peli tultaisiin julkaisemaan vuosien 2024 tai 2025 aikana.

Mainos