Mainos
Monet fanit olivat varmasti pettyneitä siihen, että GTA V ja Red Dead Redemption 2 eivät koskaan saaneet yksinpelilaajennuksia. Molemmat pelit nojasivat sen sijaan vahvasti verkko-osiinsa.

Näyttää kuitenkin siltä, että GTA VI saattaa tehdä paluun yksinpelaajien tukemiseen tarinallisen lisäsisällön avulla DLC:n kautta. Erään sisäpiiriläisen mukaan Rockstar Games aikoo tuoda takaisin yksinpelilaajennukset, jotka nähtiin viimeksi GTA IV:ssä.

Raportti on peräisin Tez2:lta, joka on tunnettu sisäpiiriläinen, joka on aiemmin ollut oikeassa monissa GTA-aiheissa.

Mainos

– He kiusoittelivat hiljattain yksinpelilaajennusten paluuta, mutta lisäsivät kuitenkin, että Rockstar Games voi muuttaa mieltään milloin tahansa, Tez2 kertoi.

Tez2 selitti, että Rockstar oli alun perin halunnut tukea GTA V:tä ja Red Dead Redemption 2:ta lisäämällä tarinasisältöä DLC:n kautta, mutta luopui ajatuksesta verkkosisällön hyväksi.

– Kun otetaan huomioon, että yksinpeli-DLC:tä harkittiin jokaiseen nimikkeeseen Grand Theft Auto IV:n jälkeen, paitsi Grand Theft Auto V:tä ja Red Dead Redemption 2:ta ei koskaan seurattu loppuun, koska keskityttiin verkkopeliin ja seuraavan nimikkeen työstäminen oli jo alkanut, sisäpiiriläinen huomautti.

 

 

Episodinen sisältö toimisi uskomattoman hyvin GTA VI:lle varsinkin kun otetaan huomioon pelien pelikenttä tällä hetkellä. Kun katsoo monia AAA-pelejä nykyään, ne joko tukeutuvat DLC:hen tai toimivat live-palvelupelinä, joka siirtää ja muuttaa ydintuotetta ajan myötä.

Voimme nähdä GTA VI:n verkkopainotteisuuden kehittyvän Battle Royale -pelin tavoin ja jaksojen ilmestyvän kausittaisina päivityksinä.

Toivottavasti saamme lisää tietoa tulevina kuukausina, kunhan joulukuussa ilmestyvä traileri on julkaistu.

Kuten aina, kaikkiin huhuihin tulee suhtautua varauksella, kunnes Rockstar Games ne vahvistaa todeksi.

Mainos