Mainos
On taas uusi uljas päivä, mikä tarkoittaa uutta kierrosta Grand Theft Auto VI:n vuotoja ja huhuja.

Rockstar Games ilmoitti helmikuussa 2022, että se työstää ikonisen sarjan seuraavaa osaa. Valitettavasti emme ole sen jälkeen saaneet kehittäjältä mitään uusia päivityksiä. Emme tiedä tarkalleen, milloin GTA VI:n julkaisupäivä on, mitä tarinaa se tulee kertomaan, emmekä tietenkään ole vielä nähneet yhtään virallista pelikuvaa.

Kirjoitushetkellä ainoat toistaiseksi näkemämme pelattavat osat ovat pelin varhaisesta versiosta otettuja surullisen kuuluisia vuotoja, jotka eivät vastaa pelin lopullista muotoa.

Mainos

Aiemmissa huhuissa on myös väitetty, että GTA VI vie meidät takaisin Vice Cityyn, ja sen pääosassa on kaksi pelattavaa päähenkilöä nimeltä Jason ja Lucia, jotka ovat saaneet inspiraationsa historiallisesta rikolliskaksikosta, Bonniesta ja Clydesta.

Koska Rockstar Games on kuitenkin ilmeisen haluton antamaan faneille merkittäviä päivityksiä, ei ole ihme, että joudumme tyytymään siihen, mitä saamme. Itse asiassa on todennäköistä, että maailma tulee loppumaan ennen kuin pääsemme pelaamaan Grand Theft Auto VI:ta.

Aiemmin mainitsimme vuotaneen pelikuvan, jonka jotkut uskovat pakottaneen Rockstar Gamesin ilmoittamaan virallisesti kehityksestä.

Sportskeeda kertoo, että vuotanut 20 sekunnin peliklippi esittelee uutta poliisin takaa-ajomekanismia. Näin ollen jotkut fanit ovat olleet täysin haltioissaan siitä, että GTA VI saisi vihdoin jokseenkin uskottavan poliisin tekoälyn.

Alkuperäinen Sportskeedan jakama klippi otettiin syyskuussa 2022 tapahtuneista vuodoista, mutta poliisin takaa-ajo on jälleen pyörinyt sosiaalisessa mediassa. Vuodetussa klipissä hahmo (jonka uskotaan olevan Lucia) ampuu poliisin maasturia kohti kuorma-auton takaosasta, jota oletettavasti ajaa toinen hahmo.

GTA 6 -pelin varhaisesta kehitysvaiheesta vuodettu video näyttää poliisin takaa-ajoa.

Yksi maasturista törmää, mutta korjautuu välittömästi ja aloittaa mahdollisuuden uudelleen. Jos näin olisi tapahtunut aiemmissa Grand Theft Auto -peleissä, poliisiauto olisi todennäköisesti jatkanut törmäämistä esteisiin ja lopulta despawnaantunut, kun pelaaja on poistunut paikaltaan. Huhuttu parannettu tekoäly tukee myös aiempia elokuussa 2023 tehtyjä kertomuksia.

Kyseinen klippi, jonka jakoi Twitter-tili, johon Sportkeeda viittaa, on ilmeisesti poistettu ilmeisistä syistä, mutta jos avainsanaksi laittaa Twitterin hakupalkkiin ”GTA 6 leaked police chase”, muiden tilien kuvamateriaalia ei ole vaikea löytää.

Grand Theft Auto VI:n odotetaan ilmestyvän PlayStation 5:lle ja Xbox Series X|S:lle.

Mainos