Mainos
Grand Theft Auto 6 on ollut vuotoineen esillä viimeaikoina entistä enemmän.

Suurin osa paljastuksista on kuitenkin ollut pelkkiä spekulaatioita tai vahvistamattomilta osin vuotoja. Ainoat varmat vuodot pelistä tapahtuivat viime vuonna, kun pelistä vuodettiin 90 klippiä ja videota yksittäisen hakkerin voimin, ja joka jäi kiinni tekosistaan.

Näiden vuodettujen aineistojen kautta ilmeni myös 1,5 minuuttia videoklippi, jossa pelin kaksi päähenkilöä, mies ja nainen astelevat yökerhoon. Siellä heidät treffaa paikallinen yökerhomoguli, jonka kautta käynnistyy tehtäväkokonaisuus, jonka keskiössä on Vice Cityn yökerhobisnes ja bilekulttuuri.

Mainos

Klippejä on pyritty poistamaan verkosta sitä mukaa kun niitä on julkaistu, sillä Rockstar Games oli hyvin pettynyt siitä, että varsin keskeneräistä videota pääsi vuotamaan verkkoon.

@jonazthegreat #hype #newgame #fyp #gta6 #gta6leak #game ♬ White Tee Sped – tezkko

Videoiden pohjalta paljastuu myös, että pelaaja voi vaihtaa kahden hahmon välillä koska vain, samaan tapaan kuin GTA 5:ssä.

Rockstar Games ei ole paljastanut, koska peli aiotaan julkaista, mutta viimeaikaisten uutisten perusteella GTA 6 julkaistaisiin vuoden 2024 lopulla tai 2025 alussa.

Mainos