Mainos
GTA 6:n vuotaja joutui juuri kärsimään Rockstarin tekijänoikeuskanteesta, mutta kehittäjä ilmeisesti unohti poistattaa yhden nettiin jääneen kuvakaappauksen.

Syyskuun 9. päivänä alla oleva Twitter-käyttäjä julkaisi ensimmäisenä vuotaneen GTA 6 -materiaalin väittäen varmistaneensa näkymän pelin karttaan. Rockstar esitti sitten tekijänoikeusvaatimuksen vuotaneesta kuvasta ja poisti sen välittömästi käytöstä, mutta ilmeisesti unohti poistaa toisen kuvan, joka näkyy alla olevassa X:ssä.

Mainos

Muskeliauto lentää kolarin seurauksena moottoritieltä ulos.

Se, että Rockstar on esittänyt kuvasta tekijänoikeusvaatimuksen, viittaa siihen, että vuotanut materiaali on aito. Aitoutta tukevat myös aikaisemmat vuodot, joissa kyseinen osa kartasta näkyi myös selvästi ja tunnistettavasti.

On tietysti sanomattakin selvää, että kyseinen kuvankaappaus on vanha ja keskeneräisestä versiosta Grand Theft Auto 6:sta, joten se ei edusta lopullista pelikuvaa tai anna viitteitä siitä, miltä pelin lopullinen grafiikka tulee näyttämään.

Samaisesta sometilistä löytyy myös muita viime syksynä tapahtuneesta vuodosta peräisin olevia videoita ja kuvia:

Viime vuonna yli 90 kuvaa ja videota löysi tiensä verkkoon, ja niiden väitettiin esittävän pelin eri puolia, mikä sai Rockstarin emoyhtiön toimitusjohtajan tuomitsemaan vuodot ”hirvittävänä pettymyksenä”. Rockstarilta kuitenkin vakuutti faneille, että vuodot eivät vaikuta pelin kehitykseen.

Take-Two on vihjaillut, että Grand Theft Auto 6 voisi ilmestyä ennen maaliskuuta 2025.

Mainos