GTA Online saa runsaasti uutta tarinasisältöistä pelattavaa ja RTX-heijastukset konsoleille, muttei PC:lle

Mainos
Rockstar on julkaissut uuden Grand Theft Auto Online -päivityksen, joka sisältää tuoretta tarinasisältöä ja esittelee muun muassa säteenseurannalla lasketut heijastukset PS5:lle ja Xbox Seriesille, mutta ei PC:lle.

Los Santos Drug Wars -päivitys sisältää kuusi uutta tarinatehtävää, joissa pelaajien tehtävänä on perustaa liiketoimintayritys, joka myy hallusinogeeneja liikkuvasta päämajasta käsin.

Se lisää myös kahdeksan uutta ajoneuvoa ja satoja kosmeettisia tuotteita, jotka ovat saatavilla PS5:llä, PS4:llä, Xbox Series X/S:llä, Xbox Onella ja PC:llä.

Mainos

Mistä on kyse?

Näin pelin virallinen kuvaus kertoo ja opastaa uudesta lisäsisällöstä:

Esittelyssä on Los Santos Drug Wars, avausluku mielenlaajentavassa uudessa GTA Online -tarinapäivityksessä, jossa on mukana rähjäinen joukko uusia tulokkaita, joita johtaa Dax, mies, jolla on suuret toiveet maailman huumaamisesta, rikastumisesta ja kiipeämisestä eteläisen San Andreaksen rikollisen ravintoketjun huipulle …

Koe kuusi villiä uutta tarinatehtävää, kun autat Southern San Andreasiin saapuneiden uusien tulokkaiden outoa ryhmää perustamaan aloittelevan liikeyrityksen, joka myy korkealuokkaisia hallusinogeeneja uudesta liikkuvasta päämajasta käsin. Laajenna lisäksi klassisten ja nykyaikaisten autojen kalustoasi ja paljon muuta Los Santos Drug Warsin ensimmäisessä osassa – nyt saatavilla.

ENSIMMÄINEN ANNOS

Dax ja hänen ryhmänsä kovaa juhlivia nonkonformisteja, Fooliganz, haluavat vakiinnuttaa asemansa perustamalla liikkeen Blainen piirikuntaan. Lähde elämäsi matkalle ja liity seurueeseen uudessa tukikohdassa – The Freakshopissa – ja taistele The Lost MC:tä ja muita vastustajia vastaan hallitsemaan laitonta huumekauppaa. Suorita First Dose kuudessa uudessa tehtävässä ja hanki tarvittavat laboratoriolaitteet, jotta pääset uuden MTL Brickade 6×6:n perässä sijaitsevaan happolaboratorioon. Perusta sitten uusi liikkuva liiketoimintasi omalla mielenmakuisten aineiden tuotemerkilläsi.

Aloita vastaamalla Ron Jakowskin soittoon ja tapaamalla Fooliganzia Liquor Acen yläpuolella Sandy Shoresissa. Joulukuun 21. päivään asti voit ansaita 2X GTA$ ja RP:tä kaikissa näissä uusissa tehtävissä, kun autat Daxia ja Fooliganzeja luomaan jalansijaa.

TAPAA SEURUE

Dax on monelle moni asia: San Andreaksen vankeinhoitolaitoksella hänet tunnetaan toistuvana asiakkaana, äskettäin vapautuneena väkivaltaisena, irstaana ja irstaana rikoksentekijänä. Seurueeseen kuuluvat Fooliganzit taas tunnistavat hänet johtajakseen, sankarikseen, huumemessiaakseen ja kaverikseen, joka on valmis menemään loppuun asti asian puolesta. Dax on ensisijainen yhteyshenkilösi First Dosen kautta.

Fooliganzit eivät pidä itseään niinkään jenginä, vaan enemmänkin tiiviinä hylkiöperheenä, johon kuuluu ravereita, narkomaaneja ja kaikenlaisia hylkiöitä – mukaan lukien Luchadora, metallipainija, joka löysi yhteisön Fooliganzista ja nousi Daxin uskolliseksi kakkosmieheksi riveissä.

Hyvässä yhteistyössä on kyse kemiasta. Fooliganz tarvitsee apua jakelun perustamisessa ja ylläpitämisessä Los Santosissa ja Blainen piirikunnassa. Labrat, The Freakshopin kemisti, auttaa sinua saamaan toiminnan käyntiin.

Ron Jakowski on niin vainoharhainen, että ystävät sanovat hänen vuoranneen hattunsa sisäpuolen alumiinifoliolla, mutta hermostunut Ron on tällä kertaa oikeasti jonkin jäljillä. Kun Trevor on poissa, hän on löytänyt Fooliganzien hämärän psykedeelisen alamaailman. Hän ottaa pian yhteyttä ja lähettää kutsun, ja saat mahdollisuuden liittyä sirkukseen.

HAPPOBISNES

Haluatko päästä psykedeelien maailmaan? Suorita kaikki First Dose -tehtävät, jotta voit varastaa MTL Brickade 6×6:n, raskaan ajoneuvon, johon kuuluu Maibatsu Manchez Scout C -moottoripyörä, jota voi pyytää Freemode-tilassa ja jota käytetään Acid-tuotteen toimittamiseen.

Kun olet hankkinut tarvittavat laboratoriolaitteet, Brickade 6×6:sta tulee päämaja, jossa voit valmistaa ikiomia bilepisaroita tien päällä, ja lahjakas Mutt auttaa sinua saamaan uuden liiketoimintasi käyntiin. Asenna Acid Lab -päivitys The Freakshopiin ja hanki ainesosat joko tilaamalla tarvikkeita tai hankkimalla ne raa’alla voimalla, valmista ja myy sitten tuotteesi niille, jotka haluavat avata kolmannen silmänsä hieman laajemmalle.

Tarvikkeiden hankkiminen voi olla yhtä helppoa kuin maksaa Muttille niiden tilaamisesta, tai voit liata kätesi vaatimalla takaisin Humane Labsin valumia, varastamalla viljaa ja haihtuvia kemikaaleja. Kun käärit hihat ja teet lyhyen työvuoron, voit jopa nopeuttaa tuotantoa. Kun lopputuote on valmistettu, se on toimitettava mahdollisille ostajille ja pidettävä poissa viranomaisten käsistä.

FREAKSHOP

Seurue on niin valtava sirkus, ettei mikään teltta maailmassa pystyisi sitä peittämään. Mutta Fooliganzit hengailevat, kokkaavat ja trippaavat The Freakshopissa, Los Santosin valtatien alla sijaitsevassa psykedeelisessä turvapaikassa. Täällä voit hyödyntää pääsyä asekorjaamoon päivittääksesi arsenaaliasi sekä muokata MTL Brickade 6×6:sta ja Maibatsu Manchez Scout C:tä.

Hiljattain hankkimasi Brickade 6×6 saattaa muistuttaa vierivää häkäpönttöä, mutta kun säilytät sitä Freakshopissa, voit muokata ja muokata sitä laajasti mieleiseksesi. Viritä moottoria, panssarointia, jarruja ja muuta, jotta voit tehdä liikkuvasta yrityksestäsi pysäyttämättömän voiman maanteillä – ja laita päälle vielä koristeellinen maalaus. Muokkaa uutta Manchez Scout C -moottoripyörääsi, jotta voit toimittaa tuotteita entistä nopeammin, ja olet hyvää vauhtia matkalla hallusinogeenien maineikkaimmaksi nimeksi.

PELLEILE JA OTA SELVÄÄ

Paljon muuttui Daxin ollessa vankilassa, ja hän joutuu kokemaan kulttuurishokin sopeutuessaan ulkopuoliseen elämään: kaikki höyrystävät nyt, ruoho on laillista, ja kaikenlaiset jengit ovat siirtyneet Fooliganzien aiemmin pyörittämille markkinoille.

Auta häntä pääsemään FIB:n tarkkailulistalle, sillä hänen toimintaansa kuuluu muun muassa häirintää, kilpailevien huumeoperaatioiden sabotoimista myrkyttämällä satoa, kauko-ohjattavien pommien asentamisesta ja muista juonista. Kun olet liittynyt seurueeseen ja tavannut heidän maineikkaan johtajansa, tartu puhelimeen ja ota yhteyttä Daxiin ja pyydä Fooliganz-työpaikkoja, joista saa 2X GTA$ ja RP:tä koko viikon.

Viisi uutta ajoneuvoa

ÖVERFLÖD ENTITY MT

Överflödin pyrkimys rakentaa hyperauto, joka pystyy saavuttamaan huimia nopeuksia pysyen kuitenkin tiukasti asfaltilla, on ehkä saavuttanut huippunsa Entity MT -superautolla, joka on nyt saatavilla Legendary Motorsportista ja Luxury Autos -myymälästä.

ANNIS 300R

Neljän vuosikymmenen ajan tekniikkaa kehitettyään ja suorituskykyä täydellistettyään Annis esittelee ultimaattisen megasekoituksen suurimmista hiteistään. Ja jos sen taaksepäin suuntautuvat piirteet eivät vakuuta sinua, suuntaa Agency Garage -korjaamoon lisäämään Imani Tech Upgradeja, jotka ovat Missile Lock-On Jammer, Remote Control Unit, Slick Mines ja Armor Plating.

Annis 300R -urheiluauto on saatavilla Legendary Motorsportista, mutta vain 28. joulukuuta asti. Voit myös tutustua 300R:ään läheltä ja viedä sen koeajolle Simeonin Premium Deluxe Motorsport -esittelytilassa.

DECLASSE TULPPAANI M-100

Kaikki muistavat neliovisen Tulip Muscle -auton takapenkillä – vilpittömät sydämenosoitukset taksikuskien kanssa, känniset kiukuttelut, oksennusheitot kojelaudalle ennakkoluulottomasti. No, nyt on tilaisuutesi istua vaihteeksi etuistuimella, ja koska autossa on vain kaksi ovea, hyvä uutinen on se, että kukaan ei voi vetää samaa paskaa kuin sinä ennen.

Declasse Tulip M-100 on nyt saatavilla Southern San Andreas Super Autosin kautta.

ZIRKONIUM JOURNEY II

Journey II -pakettiauto suunniteltiin maastomatkoja ajatellen, mutta sitten asuntokriisi murskasi useimpien ihmisten unelmat siitä, että he koskaan omistaisivat oman kodin – ja yhtäkkiä asuminen matkailuajoneuvossa näyttää houkuttelevalta.

Hemmottele keski-iän kriisiäsi Zirconium Journey II:lla, joka on nyt saatavilla Etelä-San Andreasin Super Autosista ja koeajettavana Premium Deluxe Motorsportista.

BF SURFER CUSTOM

Edellisen vuosisadan puolivälissä kokonainen sukupolvi juppi-ihmisiä jätti kohteliaan yhteiskunnan ulkopuolelle pukeutuakseen solmioväreihin, polttaakseen suitsukkeita ja ärsyttääkseen vanhempiaan. BF Surfer oli heidän valitsemansa ajoneuvo. Tämä uusi ja parannettu Custom-versio rakastetusta matkailuautosta antaa hippien pääasialle 21. vuosisadan kasvojenkohotuksen ja moottorin päivityksen. Se on kuin entinen burnout, jolla on hyvät luottotiedot.

BF Surfer Custom Van on nyt saatavilla Etelä-San Andreasin Super Autoissa ja koeajettavissa Premium Deluxe Motorsportissa.

Ja osana Los Santos Drug Warsia voit odottaa, että tulevina viikkoina ja kuukausina jälleenmyyjille tulee kymmenkunta uutta ajoneuvoa.

Satoja uusia kledjuja

Freakshopissa myytävistä Fatal Incursion -musteista ja Logger Boots -saappaista kotoisiin uusiin Onesies-puseroihin ja värikkäisiin Ugglies-vaatteisiin, uusia vaatteita ja musteista on saapunut paikallisiin kauppoihin eri puolilla San Andreasta, ja tarjolla on satoja uusia tuotteita. Lisäksi tulevina viikkoina ja kuukausina tapahtumissa on tarjolla valtava valikoima kuviollisia, kirjailtuja ja uniikkeja vaatteita.

Yleiset parannukset

Tämänpäiväinen päivitys tuo myös lisää maksuja Smuggler’s Sell Missions -tehtävissä osana jatkuvaa talouden tasapainottamista, sekä useita parannuksia, jotka perustuvat pitkälti pelaajien palautteeseen, kuten Business Sell Missions -tehtävien käynnistäminen Benefactor Terrorbytestä kaikissa istuntotyypeissä, Agatha’s Casino Story Missions -tehtävien suorittaminen yksin, ja paljon muuta.

Pelaajat, jotka haluavat karsia iFruitin yhteystietoluetteloa ja päästä nopeammin suosikkikontakteihinsa, voivat nyt valita näytettävät/piilotettavat nimet avaamalla vuorovaikutusvalikon, valitsemalla inventaarion ja puhelimen yhteystietosuosikit.

Ja muuta…

Psykedeelisten matkojen ja sadonkorjuuajelujen lisäksi Los Santos Drug Wars jatkaa tulevina viikkoina ja kuukausina uusien ajoneuvojen, maailmantapahtumien ja pelattavuuspäivitysten tarjoamista – alkaen ensi viikolla alkavista uusista juhlavista kohtaamisista ja keräilyesineistä. Ensi vuoden alussa voit odottaa, että Downtown Cab Co. etsii uusia työntekijöitä, kiertävä Gun Van tarjoaa eksklusiivisia esineitä, katukauppiaat haluavat maksaa palkkioita tuotteistasi, uusi autotalli, jossa on tähän mennessä eniten ajoneuvojen säilytystilaa, ja paljon muuta.

Prime-pelaaminen

GTA Online -pelaajat, jotka yhdistävät Rockstar Games Social Club -tilinsä onnistuneesti Prime Gamingiin, saavat GTA 125 000 dollaria pelkällä pelaamisella milloin tahansa tällä viikolla.

Kaikki bonus-GTA$ talletetaan Maze Bank -tilillesi 72 tunnin kuluessa seuraavan viikkotapahtuman alkaessa. Varmistaaksesi pääsyn tuleviin etuihin, käy Prime Gamingissa ja rekisteröidy.

Mainos