GTA Online saa uusia tehtäviä Franklinin ja Dr. Dre’n uudessa tarinassa

Mainos
Vuosia siitä, kun GTA V:n kolmikko kaatoi Los Santosin keskuspankin, on yksi härkä puuhaillut omia temppujaan, kertoo GTA Onlinen tuoreimman lisäosan, The Contractin synopsis.

GTA Online saa uudet The Contract -tehtävät jo 15. joulukuuta. Lisäosakokonaisuus sai hetki sitten ensimmäisen trailerin, jossa nähdään GTA V:n tarinasta tuttu Franklin sekä edellisessä Cayo Perico -päivityksessä piipahtanut räppärilegenda Dr. Dre.

The Contract -lisäosan tarinassa seurataan Franklin Clintonin julkkisratkaisutoimiston käynnistämistä:

Mainos

Tervetuloa F. Clinton and Partneriin, uuteen ”julkkisratkaisutoimistoon”, joka palvelee Vinewood-eliittiä, joka tarvitsee ratkaisuja korkean yhteiskunnan ongelmiin.

Franklin tarvitsee kaksi asiaa saadakseen toimiston liikkeelle: luotettavan kumppanin ja ison, korkean profiilin asiakkaan. Pitkäaikainen kannabisyrittäjä – Lamar Davis luo yhteyden, jolla liiketoimintaa saadaan kehitettyä.

Ensimmäiseksi asiakkaaksi on tulossa Dr. Dre, joka hukkasi puhelimensa Cayo Pericoon viime vuonna. Kävi ilmi, ettei se vain ole kadonnut – se on väärissä käsissä. Puhelimessa on myös kaupungin kuumin omaisuus: uutta, julkaisematonta musiikkia tohtori Dre’ltä itseltään.

Mainos